JBL na trh uvedlo trojici nových sluchátek LIVE CES

JBL na trh uvedlo trojici nových sluchátek LIVE [CES]
2019-01-09T07:49:37+02:00
• 9. 1. 2019

Google Assistant je jednoznačně nejlepší volbou, tedy pokud chcete své produkty ovládat hlasovými příkazy. Výrobci si tento fakt uvědomují, proto není divu, že se na trhu nachází čím dál tím více zařízení s podporou Google Assistant. 

Jedním tímto výrobcem je také společnost JBL, která se rozhodla chytrého asistenta implementovat do svých sluchátek již v loňském roce. Nyní jej implementuje do svých dalších  sluchátek, které JBL představilo na letošní konferenci CES 2019. 

JBL představilo zbrusu nová sluchátka, která se zařadila do produktové řady LIVE. Celkově jsme se dočkali tří sluchátek s chytrém asistentem Google Assistant. Pojďme si je tedy podrobněji představit. 

JBL si připravilo tři novinky

Na letošní koferenci CES 2019 došlo k představí produktů LIVE 400BT, LIVE 500BT a LIVE 650BT. Každý z nich má své klady a zápory. Všechna tato sluchátka jsou schopna využívat funkcí Google Assistantu (využít také můžete Alexu). 

Model LIVE 400BT slibuje 24hodinovou výdrž baterie na jedno nabití. Model LIVE 500BT je mírně větší, na druhou stranu perfektně pokryjí celé vaše ucho. Bohužel je v tomto případě k dispozici baterie, která na jedno nabití vydrží jen 6 hodin. 

Oba zmíněné modely nabízí opravdu zajímavé režimy v podobě TalkThru a Ambient Aware. Ty mají za úkol vám nabídnout o něco více okolního zvuku, pokud si tak budete přát. Díky technologii TalkTrhu se přehrávaná hudba dočasně pozastaví, a to pouhým stisknutím tlačítka, snížením řeči či zesílením zvuku. 

Jednoznačně vlajkovým modelem je LIVE 650BT, který je vybaven aktivním rušením šumu. Pokud tuto technologii aktivujete, z 30hodinové výdrže se stane pouze 20hodinová výdrž na jedno nabití. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat