Bezdrátová nabíječka za bezkonkurenční cenu od webu Cafago! Sponzorovaný článek

Bezdrátová nabíječka za bezkonkurenční cenu od webu Cafago! [Sponzorovaný článek]
2019-01-19T10:27:39+02:00
• 19. 1. 2019

Pokud máte telefon, který disponuje možností bezdrátového nabíjení, určitě vám přijde vhod levná a přitom spolehlivá nabíjecí stanice. Web Cafago vám proto nyní nabízí přesně takový produkt, bezdrátovou nabíječku za velmi výhodnou cenu!

Nabíječka jako stojan

I když většina normálních bezdrátových nabíječek slouží spíše jako podložka, tato nabíječka má hned dvě výhody spojené s tím, že nabíječka slouží jako stojan. Jednak můžete telefon stále používat (například sledovat videa) a také můžete telefon pozicovat jakkoliv chcete díky designu dvojitých cívek v tomto stojanu.

Rychlá manipulace s telefonem

Krom předchozích výhod je zde samozřejmě i výhoda rychlé a jednoduché manipulace. Díky absenci kabeláže a designu stojanu můžete telefon prostě jen odložit nebo opět vzít ze stojanu. Nemusíte tak zdlouhavě odpojovat kabel nebo ho potom zase hledat, abyste si nabili telefon.

Dodatečné funkce a vybavení

Další výhodu najdeme přímo na povrchu stojanu. Ten totiž disponuje protiskluzovým povrchem nejen na ploše, kam odložíte telefon, ale tak na spodní straně stojanu, takže ten zůstane pevně na svém místě. Například se nebude neustále pohybovat po stole. Dále je na stojanu LED dioda, která indikuje, zda se telefon nabíjí, nebo jestli je prázdný stojan vůbec napájen. Nakonec, stojan je napájen pomocí micro-USB kabelu.

Pokud vás tato bezdrátová nabíječka zaujala, eshop Cafago pro vás má ideální nabídku! Nyní si tento stojan totiž můžete pořídit za pouhých 6,79 euro (kolem 180 korun), pokud tedy využijete náš speciální kupon L5514V při nákupu!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat