Aqara Smart Door Lock S2 Pro – nový chytrý zámek od Xiaomi

Aqara Smart Door Lock S2 Pro – nový chytrý zámek od Xiaomi
2018-12-03T16:44:30+02:00
• 3. 12. 2018

Společnost Green Rice Technology pod křídly známého giganta Xiaomi oznamuje novou generaci chytrého zámku na dveře, který dostal název Aqara Smart Door Lock S2 Pro a zároveň pomalu vstupuje do oficiálního prodeje mezi první on-line prodejce. Čínský výrobce sice v úvodu nasadil poměrně vysokou prodejní cenu, ale naopak uživatelé dostanou slušně vybavené zařízení s širokou řadou bezpečnostních technologií.

Bezpečnost nadevše

Zámek převzal designové zpracování od svého předchůdce, ale ty nejpodstatnější změny se udály až uvnitř. Snímač otisků prstů dokáže nově snímat celou rukojeť v záběru 360 stupňů a pouhých 0,5 sekundy stačí k odemčení dveří. Ke všemu existuje možnost otevření prostřednictvím elektronického klíče. Do vnitřní části byl integrován ještě alarm pro upozornění na nezvyklé situace (např. odemykání neoprávněnou osobou).

Celkem 8 senzorových čidel monitoruje stav dveřního zámku a jsou provázány se zmiňovaným alarmem. Vnitřní část zámku je odolná proti provrtání, přičemž už samotná konstrukce má odolat krádežím. Samozřejmě nebylo zapomenuto ani na spárování s aplikaci Mijia pro chytré domácnosti nebo jinými IoT řešeními z dílny Xiaomi. Závěrem zbývá zmínit cenovku ve výši 2 499 čínských jüanů (tj. cca 8 240 Kč).

Zdroje: news.mydrivers.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat