Vodafone má nové tarify pro občany se speciálními potřebami

Vodafone má nové tarify pro občany se speciálními potřebami
2018-12-03T12:26:00+02:00
• 3. 12. 2018

Vodafone právě dnes představil dva nové tarify pro občany, kteří jsou držiteli ZTP a ZTP/P průkazů, případně se jedná o osoby závislé na pomoci.

Pro zdravotně znevýhodněné občany dnes existuje celá řada praktických aplikací, které jim usnadňují každodenní fungování.  A je přirozené, že se proto zvyšuje i jejich zájem o tarify s větším množstvím dat,“ říká ředitelka České asociace paraplegiků – CZEPA, z.s. Alena Jančíková a doplňuje: „Z naší zkušenosti víme, že například vozíčkáři řeší nejvíce mobilitu a bezbariérové přístupy.  Data používají na chytré aplikace jako například aplikace VozejkMap, kde si mohou vyhledat nízkopodlažní spoje a bezbariérová místa. Další využití se pak neliší od choďáků – sledování videí, poslech hudby, sociální sítě a podobně.

První tarif je nabízen za cenu 339,30 Kč měsíčně a v základu nabízí 500 minut na volání, neomezené SMS, 500 MB dat (+500 MB skrze aplikaci pro mobil) a možnost sdílení dat s dalším zařízením. Druhý tarif přijde na 538,50 Kč měsíčně a zapadá do kategorie neomezených, co se týče volání a SMS zpráv. U něj je v základu 10 GB FUP (+2 GB skrze aplikaci).

K oběma tarifům operátor nabízí připojení bez kabelu s FUP limitem ve výši 60 GB za 249,45 Kč měsíčně, kde garantuje stahování o rychlosti 8 Mbps a nahrávání 4 Mbps. Více informací o nabídce najdete na stránkách vodafone.cz/ztp.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat