Mobilní kecálek WhatsApp konečně podporuje Picture-in-Picture

Mobilní kecálek WhatsApp konečně podporuje Picture-in-Picture
2018-12-23T09:31:21+02:00
• 23. 12. 2018

Velmi dlouhou dobu jsme všichni trpělivě čekali na režim Picture-in-Picture pro populárního mobilního kecálka WhatsApp. Tato funkce je nyní konečně k dispozici, ovšem prozatím jen v beta verzi aplikace. 

WhatsApp a jeho nová funkce Picture-in-Picture

Nová funkce se objevila v nedávno zveřejněné beta aktualizaci WhatsApp v2.18.380. V současné chvíli novinka podporuje pouze videa YouTube, Facebook a Instagram. Ve své podstatě to znamená, že pokud vám někdo na jednu z těchto platforem pošle video, budete moci konverzaci z WhatsApp opustit, zatímco video se bude přehrávat v malém okně. 

Picture-in-Picture je k dispozici nejen pro soukromé, ale také skupinové konverzace. Dle všeho ale v blízké budoucnosti bude možné takové video přehrávat i ve chvíli, kdy aplikaci WhatsApp zcela opustíte. 

Je však důležité poznamenat, že funkce stále není plně implementována. To v praxi znamená, že příjemci musíte odeslat plný odkaz na YouTube video – žádné zkrácené odkazy zde fungovat nebudou. Na druhou stranu je skvělé, že odkaz můžete sdílet buď skrze webovou/desktopovou či mobilní aplikaci. 

V současné chvíli je tato novinka k dispozici pouze pro operační systém Android. iOS uživatelé si tak budou muset ještě nějaký ten čas počkat. 

Zdroj: androidheadlines.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat