Microsoft Outlook pro iOS získal nový design a Dark Mode

Microsoft Outlook pro iOS získal nový design a Dark Mode
2018-12-12T10:14:33+02:00
• 12. 12. 2018

Zdroj: GSMArena

Společnost Microsoft oznámila novou aktualizaci pro svého mobilního emailového klienta Outlook. Ta je na první pohled velmi obsáhlá. Pojďme si tedy společně blíže představit, o co Outlook americká společnost obohatila. 

Již nějaký ten pátek se v App Storu nachází mobilní aplikace Outlook pro iOS. Jak jsem již v úvodu článku uvedl, zdá se, že aktualizace přináší velké změny. Ve skutečnosti jsme se ale dočkali pouze drobných novinek, zato velmi užitečných.

Microsoft Outlook pro iOS přináší tyto změny

Největší změny se týkají hlavně designu uživatelského rozhraní. Na svém iOS zařízení si můžete aktivovat takzvaný Dark Mode, čímž se celé rozhraní promění v tmavou barvu. Dočkali jsme se dokonce také zcela nových animací, pomocí kterých se má uživatel v aplikaci cítit jako v bavlnce. 

Například ikona kalendáře získala speciální animaci, která nevypadá vůbec špatně. Kromě nových ikonek přibyla také dokonce haptická zpětná vazba. Ta se projeví hlavně při práci s e-maily. Mimo jiné Microsoft implementoval také modrý pruh, a to do horní části aplikace. Tento pruh byl doposud k dispozici pouze na operačním systému Android.

Mobilní aplikace Outlook tak po nové aktualizaci působí mnohem více elegantně a hlavně jednoduše. Celé uživatelské rozhraní tvoří bílá a modrá barva, čímž Microsoft klade větší důraz na obsah. Co se Dark Modu týká, bude dostupný až v další aktualizaci. Beta testeři si ale tuto funkci mohou otestovat již nyní. 

A teď trochu zajímavosti. Věděli jste, že Outlook pro iOS a Android v současné chvíli používá více než 100 milionů uživatelů? Společnost Microsoft tuto informaci uvedla na své tiskové konferenci. Velmi působivé číslo. 

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat