Slevová kalamita: Kamerka Xiaomi 70 Mai za 616 Kč a náramek od Lenova za 272 Kč! sponzorovaný článek

Slevová kalamita: Kamerka Xiaomi 70 Mai za 616 Kč a náramek od Lenova za 272 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-12-12T09:08:46+02:00
• 12. 12. 2018
2

Vánoce pomalu a jistě klepou na dveře, a s ním i cenové šílenství na eshopu Gearbest. Ten si pro vás připravil hned několik produktů, na některé z nich se podíváme detailně. Tak neváhejte a využijte slev, ovšem ať vám neuniknou, nabídka je časově omezená! Seznam slev ZDE.

Bezpečnostní kamerka Xiaomi 70 Mai

Skoro každému řidiči se někdy stalo, že se dostal do sporné situace a pro svou verzi sporu neměl průkazný materiál. Díky tomu se čím dál více řidičů uchyluje ke koupi kamerky do auta, která může právě tyto spory rozhodnout. Právě pro řidiče jsme dostali od e-shopu Gearbest.com slevový kupón na kamerku Xiaomi 70 Mai, díky čemuž kamerka stojí pouze 616 Kč.

Xiaomi 70 Mai a slevový kupón

Originální Xiaomi 70 Mai na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 616 Kč (z původních 1 365 Kč). Musíte však zadat náš kupón GBBL70M. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Specifikace kamerky Xiaomi 70 Mai

Kamerka je uzpůsobena jak vzhledově, tak funkcemi právě pro natáčení jízdy v autě. Díky chytrým funkcím se nemusíte před jízdou zaobírat zapínáním kamerky, jelikož k aktivaci nahrávání dojde ihned po rozjetí vozidla. Mezi další přednosti kamerky patří nahrávání videa v kodeku h.264, díky čemuž výsledná videa nejsou nijak extra veliká. Ačkoli zde dochází ke kompresi, tak kamerka pořizuje dostačující záběry v rozlišení FullHD.

Pro uživatele kamer do auta je vždy nekomfortní přetahování videí z kamerky do počítače. Právě společnost Xioami tento problém vyřešila možností přenosu videa do mobilního telefonu, respektive kamerka umožňuje real-time přenos a stahování videí. Hlavní však u kamer do auta bývá zorné pole, aby bylo vše potřebné zachyceno na záznamu. Tento model kamerky disponuje 130° záběrem. Co se týče rozměrů zařízení, tak ty jsou vcelku komfortní a kamerka by neměla překážet ve výhledu řidiče, jelikož rozměry jsou 9,1 x 5,2 x 3,15 centimetrů. Váha poté činí 250 gramů.

Originální Xiaomi 70 Mai na českých e-shopech neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 616 Kč (z původních 1 365 Kč). Musíte však zadat náš kupón GBBL70M. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Chytrý náramek Lenovo HX06 za 272 Kč

Lenovo XH06 využívá pro displej technologii OLED. Náramek je voděodolný s certifikací IP67, můžete si s ním tedy například chodit zaplavat. Lenovo XH06 disponuje Bluetooth ve verzi 4.2 a zvládnete ho připojit k telefonu, který běží na operačním systému Android ve verzi 4.4 (a novější) a na iOS ve verzi 8.0 a novější.

Díky propojení s telefonem pomocí aplikace tak každý den uvidíte svoji krokovou či sportovní aktivitu, zvládnete si nastavit budík či časovač. Můžete si též přečíst SMS či jinou zprávu, nebo též získáte upozornění na příchozí hovor. Díky funkci měření spánku též zjistíte, jak kvalitně spíte.

Originální Lenovo HX06 na českých e-shopech prozatím neseženete. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 272 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

14. 12. 2018, 9:23

Kód nefunguje, by mě zajímalo jak dlouho máte platnost, pokud někdy fungoval…

Kupón GBBL70M na kameru už expiroval.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat