Instagram testuje nové procházení fotografií aktualizováno

Instagram testuje nové procházení fotografií [aktualizováno]
2018-12-28T13:11:06+02:00
• 27. 12. 2018

Instagram je tu s námi již nějaký ten pátek. Nejprve byla služba k dispozici pouze pro operační systém iOS, následně byla rozšířena i na platformu Android. Za celou dobu své existence prošla velkými změnami.

Nyní jsme ale objevili zcela nové uživatelské rozhraní, které na pohled působí beze změn. Hlavní novinkou je totiž procházení příspěvků. Doposud jste mohli příspěvky na Instagramu procházet tažením nahoru – vertikálním skrolováním. Tomu je ale nejspíše konec.

Instagram nabízí nové uživatelské rozhraní

Na mém osobním účtu mám k dispozici zcela nové ovládání. Příspěvky nyní lze procházet tažením doprava či doleva – horizontální skrolování. Pocitově musím říci, že se nejedná o vůbec příjemné ovládání, ba naopak. Celkově se i aplikace velmi zadrhává. Zajímavé je, že toto uživatelské rozhraní mám k dispozici pouze na mém osobním účtu.

Pokud se tedy přepnu na účet Dotekomanie, mohu příspěvky procházet klasickým způsobem. Rád bych podotkl, že nové ovládání mám k dispozici pouze na iOS 12.1.2. Máte nové uživatelské rozhraní k dispozici i vy? Napište nám do komentářů!

Aktualizováno

Instagram vrátil procházení příspěvků k běžnému vertikálnímu skrolování. Zřejmě došlo k omylu a zpřístupnil design, který teprve testuje. Nyní je otázka, kdy a jestli se jej dočkáme, jelikož tato služba schytala kritiku nejen na sociálních sítích za nový způsob procházení.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat