Elephone chystá zahájení prodeje modelu PX

Elephone chystá zahájení prodeje modelu PX
2018-11-30T16:22:14+02:00
• 1. 12. 2018
1

Nezvyklou cestu distribuce zvolila společnost Elephone, která již delší dobu připravuje model s označením PX. Konečně se provalily přesnější informace a podle nich zařízení začne být dostupné od úterý 4. prosince prostřednictvím crowdfundingové kampaně u Indiegogo. Pokud patříte mezi uživatele vyhlížející tento telefon, tak kromě bližších specifikací budete nadále vyhlížet konečnou prodejní cenu.

Selfie v hlavní roli

Přední část má disponovat 6,34palcovým LCD displejem s HD+ rozlišením v poměru 18:9. Fanoušci selfie fotografií dostanou k využití rovnou dva senzory, které budou vyjíždět díky speciálnímu mechanismu a stanou se hlavním lákadlem. Navíc to by mělo zajistit, že displej zabere až 89,5 % čelní plochy. Výkonnostní stránku si vezme pod kontrolu osmijádrový procesor Helio P22 od MediaTeku nebo grafický čip PowerVR GE8320.

Následuje 4GB operační paměť RAM a interní úložiště o velikosti 64 GB. Zadní partie získá také dva snímače, přičemž se k nim ještě připojí snímač otisků prstů či 3 500mAh baterie. Uživatelským prostředím bude doprovázet systém Android v nejnovější verzi 9.0 Pie. Na prodejní pulty mají dorazit minimálně dvě barevné varianty (černá, zelená). Nakonec další informace zjistíme už 4. prosince, takže zůstaňte ve střehu.

Zdroje: gizmochina.com, elephonepx.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 1. 12. 2018, 12:10

Tak tohle je pěkný.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat