Efox: Silvestrovská nabídka slev s Efoxem! Sponzorovaný článek

Efox: Silvestrovská nabídka slev s Efoxem! [Sponzorovaný článek]
2018-12-31T09:59:18+02:00
• 31. 12. 2018

Konec roku se nám blíží, ale slevám konec ještě rozhodně letos není. A proto nám internetový obchod Efox přináší i na tento poslední den v roce další nabídku na zlevněné produkty. Pojďme se na ně nyní podívat.

Umidigi Umi F1

Prvním produktem této nabídky je telefon Umidigi Umi F1. U tohoto telefonu je okamžitě jasné, čím chce zaujmout, a to hlavně svým displejem, celokovovým tělem a nízkou cenou. Displej zde dominuje hlavně díky svému rozlišení a velikosti, tento 6,3palcový velikán s rozlišením 2340 x 1080 pixelů je ideální pro sledování mediálního obsahu ve vysoké kvalitě.

O výkon se u Umi F1 stará osmijádrový procesor Helio P60 s taktem 2 GHz. Co se týče operační paměti, tak výrobce zvolil RAM o velikosti 4 GB. Pro ukládání dat Umi F1 nabízí 128GB úložiště s možností rozšíření pomocí microSD karty až o 256 GB. Operačním systémem je zde již Android ve verzi 9.0 (Pie). Fotoaparát je zde duální s 16 a 8 MPix. U přední kamerky se pak jedná o samostatný čip s rozlišením 16 MPix. Baterie také neurazí, s kapacitou 5150 mAh a schopností rychlého nabíjení přes kabel vydrží telefon i to nejnáročnější zatížení celý den.

Dále telefon podporuje platby pomocí NFC, disponuje funkcí Face Unlock, a také čtečkou otisků prstů.  Pokud by jste měli o tento výkonný, a zároveň levný telefon zájem, Efox vám ho nyní nabízí za pouhých 189,99 dolarů (kolem 4 275 korun).

IT 117 hodinky

Druhým produktem dnešní nabídky jsou chytré hodinky IT 117. U nich se jeden nesmí nechat zmást jejich jednoduchým designem a nízkou cenou. Hodinky toho totiž umí daleko více, než na co vypadají.

První zajímavým faktorem je výdrž hodinek. I když využívají náročnější LCD displej, vydrží na baterku až 6 dní. Když už je řeč o displeji, ten s velikostí 1,3 palce disponuje rozlišením 240 x 240 pixelů.

Na svoji cenu se ale hodinky pochlubí krom celkem pěkného designu i svým repertoárem funkcí. Mezi ně patří například schopnost měřit tep, fitness sledování, monitorování spánku, apod. Co se fitness týče, hodinky dokonce dokáží spolupracovat se známou aplikací STRAVA. Disponují také GPS, takže dokáží sledovat například vaši cestu, nebo trasu kterou zrovna běžíte.

A to nejlepší na nich? Efox tyto hodinky nyní nabízí za pouhých 19,99 dolarů (kolem 449 korun). Za tuto cenu se takto našlapané hodinky shánějí jen velmi těžko. Proto neváhejte, a tento poslední den v roce 2018 využijte!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat