Cubot X19 oficiálně představen, nabízí tradiční design

Cubot X19 oficiálně představen, nabízí tradiční design
2018-12-30T17:55:49+02:00
• 30. 12. 2018

Rok 2019 se pomalu a jistě blíží, takže není divu, že se technologičtí giganti chystají na následující období. Ihned začátkem příštího roku se dočkáme několika nových modelů, o kterých jistě bude slyšet. 

Cubot X19

Například takový výrobce Cubot se již chystá představit nový telefon v podobě Cubot X19. Právě série X je pro něj nejprodávanější a nejpopulárnější, nemůžeme se tedy divit, že se výrobce na tuto řadu soustředí. Současné vlajkové modely X18 a X18 Plus byly v letošním roce velkým hitem, především díky dobrému výkonu a velmi nízké ceně. Stejnojmenná společnost se rozhodla nový model Cubot X19 představit.

Model X19 bude vůbec prvním smartphonem společnosti Cubot, který nabídne nejnovější operační systém Android 9 Pie. Kromě nového systému nabídne X19 5,93palcový displej s rozlišením FHD+ a poměrem stran 18:9. Srdcem celého telefonu bude procesor Helio P23. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 4 GB. 

Co se prostoru pro soukromá data týká, výrobce údajně implementuje vnitřní 64 GB úložiště. Vše pak nakonec bude pohánět baterie s kapacitou 4 000 mAh. 

Na zadní straně telefonu bude k dispozici duální fotoaparát 20 + 2 Mpx s podporou PDAF. Pro selfie snímky pak bude připraven 13megapixelový fotoaparát. Novinka bude v prodeji ve dvou variantách – černé a aurora (moderní přechod barev). Prodej by měl být zahájen v lednu příštího roku. 

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat