Apple Music – podívejte na svůj přehled za poslední rok

Apple Music – podívejte na svůj přehled za poslední rok
2018-12-30T19:09:15+02:00
• 30. 12. 2018

Švédská hudební streamovací služba Spotify je na trhu populární nejen kvůli svým kvalitním službám, ale také kvůli ohlédnutí, které si každý rok pro své uživatele přichystá. Spotify vám každý rok nabídne seznam skladeb a žánrů, které jste za uplynulý rok nejvíce poslouchali. 

Apple Music nezvládá základní funkce

A právě o tyto funkce je služba Apple Music ochuzena. Je to samozřejmě škoda, protože Apple Music má poměrně slušnou uživatelskou základnu. Jak se ale říká, neklesejte na mysli. Objevila se totiž nová aplikace pod názvem Music Year in Review, která vám veškerý souhrn uplynulého roku naservíruje přímo pod nos. 

Samozřejmě vám aplikace nedodá tak perfektní seznam, jako například Spotify, ovšem i přesto máte možnost mít alespoň trochu lepší přehled o tom, jakou hudbu preferujete. Chcete-li zjistit, jaké skladby nejvíce posloucháte, musíte v aplikaci zadat svou e-mailovou adresu a následně ji připojíte ke službě Apple Music.

Jakmile tak učiníte, aplikace vám nabídne veškerá vaše poslechová data a také tři samostatné grafy – kolik času jste strávili posloucháním hudby, vašich pět nejlepších skladeb a umělců a tak podobně.

logo-app Music Year in Review Zdarma iOS

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat