Aplikace Ahaaa vám připomene, co říci volajícímu

Aplikace Ahaaa vám připomene, co říci volajícímu
2018-12-11T09:57:38+02:00
• 11. 12. 2018
3

Por smartphony existuje mnoho aplikací a skoro by se mohlo zdát, že již nyní je velmi těžké přijít s nápadem, který by byl originální, nebo by řešil běžný problém. Nyní se ale objevila novinka v podobě aplikace „Ahaaa“, která řeší jeden konkrétní problém a zatím můžeme říci, že celkem povedeně.

Ahaaa

Zřejmě se vám již někdy stalo, že jste potřebovali něco konkrétního říci nějakému kontaktu, jakmile si budete znovu volat, ale nebylo potřeba hned psát SMS, volat nebo posílat email. Jednoduše řečeno, až si jednou budete opět volat, nezapomenout se třeba na něco zeptat. Právě tuto situaci řeší aplikace „Ahaaa“.

Ve své podstatě se jedná o velmi jednoduchý poznámkovou aplikaci, ale s tím rozdílem, že je navázaná na telefonní kontakty. Ostatně i proto vyžaduje vyšší oprávnění. V aplikaci jako takové si vytvoříte poznámku ke konkrétnímu kontaktu a uložíte. Jakmile vám bude volat nebo vy budete volat jemu, na displeji se ukáže poznámka.

Aplikace je v základu zdarma a nabízí například změnu vzhledu ze světlého do tmavého. Pokud chcete pokročilé funkce v podobě změny výchozí barvy pro poznámky a podobně, musíte si zakoupit rozšíření. Ačkoliv jsou v aplikaci tři různé částky, záleží zcela na vás, kterou zvolíte. Jak říká Michal Krajči, vývojář této aplikace, jedná se o příspěvek na budoucí vývoj.

logo-app Ahaaa Michal Krajči Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Ivo Kovalčík

12. 12. 2018, 11:34

Vynikající a jednoduše geniální appka. Jen bych doporučil, po dokončení hovoru potažením vlevo tuto poznámku vyhodit, ne úplně odstranit.

?!? tohle je přeci úplně základní práce asistenta… Respektive měla by být. Nevím jak konkurence, ale Cortana to ve WP uměla už před pěti lety (jenže to se furt jen srovnávalo, který asistent umí líp „googlit“, ale skutečně užitečné funkce byli mimo zorné pole recenzentů :-() . A fungovalo to domovnice nejen u hovorů. Je to geniální fíčura, ale určitě ne originální myšlenka.

Přemysl Vaculík

VIP 11. 12. 2018, 13:58

Netvrdím, že toto je něco originálního, jen že to je nová aplikace pro Android řešící jednu drobnost.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat