Xiaomi chystá nové hodinky

Xiaomi chystá nové hodinky
2018-11-20T08:59:46+02:00
• 20. 11. 2018

Xiaomi spustilo crowdfundingovou kampaň, ve které se snaží vybrat dostatečné množství peněz a sehnat dost zájemců pro nové hodinky s názvem Xiaomi Twentyseventeen. Ty pro Xiaomi vyrobí firma Shenzen Micro Confidential Inteligent Co.

Nejdříve Ciga, nyní twentyseventeen / 2017

Xiaomi na podzim představilo hodinky s názvem Ciga, které jsou mechanické a nemají typický ciferník, ale je viditelná konstrukce samotného strojku. O pár měsíců později spouští Xiaomi výrobu hodinek, které již mají standardní ciferník. Opět však nepatří do kategorie chytrých hodinek. Jmenují se Xiaomi Twentyseventeen, jde tedy o rozepsanou variantu čísla 2017.

XIAOMI TWENTYSEVENTEEN hodinky

Hodinky mají být dostupné k rozesílání mezi zákazníky až 26. prosince, avšak některé online eshopy je mají ke koupi již nyní. Jejich cena je nyní 26 amerických dolarů, v přepočtu tedy necelých 600 Kč. Hlavními barevnými provedeními je černá a stříbrná varianta, obě jsou s kovovým páskem.

Samotná tloušťka hodinek je pouhých 5,5 mm. Pro zvýšenou odolnost mají na sobě safírové sklo. Jsou dělány z japonské oceli a mají být odolné proti poškrábání. Jsou odolné i proti vodě do tlaku 3 atmosfér, avšak nedoporučuje se s nimi plavat. Věříme, že tyto prvky odolnosti bude Xiaomi aplikovat i na svoje chytré hodinky a náramky.

XIAOMI TWENTYSEVENTEEN hodinky

Zdroje: gizchina.com, gearbest.com, xiaomitoday.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat