Nové stropní světlo od Xiaomi je v akci sponzorovaný článek

Nové stropní světlo od Xiaomi je v akci [sponzorovaný článek]
2018-11-21T07:31:22+02:00
• 20. 11. 2018
2

Xiaomi kromě telefonů vyrábí i chytrá osvětlení. Začíná to žárovkami, pokračuje lampičkami a končí nástěnným lustrem. Ten stojí pouhých 2300 Kč a za tu cenu umí měnit barvy či se sám zhasnout, když usnete. Xiaomi lustr si můžete pořídit nyní se slevou v obchodě Gearbest.

Za hodně málo peněz hodně muziky

Za 2300 Kč dostanete skvělý lustr, který můžete ovládat pomocí dálkového ovladače, svého telefonu či hlasu. Dokonce je možné ovládání pomocí chytrého náramku MiBand. Samozřejmostí je taktéž ovládání pomocí vypínače ve zdi, ale to již může být menší přežitek, když na to máte například ovladač. Xiaomi Mijia Yeelight patří do rodiny světelných produktů Yeelight, které se vyznačují dobrou světelností a dlouhotrvající kvalitou. Světlo z lustru je vhodné pro místnosti do 25 metrů čtverečních. Samotné světlo má v sobě 71 led diod, jejich barevnou teplotu si může uživatel sám nastavit.

Lustr je díky certifikaci IP60 odolný proti prachu, navíc aktivně odvádí teplo, takže se nemusíte obávat poškození LED osvětlení. Světlo můžete ovládat pomocí bluetooth ovladače, na kterém můžete nastavovat jas světla či teplotu osvětlení. V aplikaci Mi Home si můžete například nastavit, od kdy do kdy bude světlo svítit, či jakou bude mít barvu, nebo zda se bude rozsvěcovat, když pohybový senzor v místnosti zaznamená pohyb.

Pokus si chcete Xiaomi Yeelight pořídit, přihlaste se na webu Gearbest ke svému účtu a zaplaťte zálohu 10 dolarů. Až bude žhavá novinka dostupná (za pár dní), zaplatíte zbytek částky. Celkem zaplatíte 2 300 Kč za nejnovější světlo od Xiaomi, které je ovládáno pohybem či hlasem. Taktéž ho můžete ovládat i pomocí standardního vypínače na zdi, pomocí aplikaci Mi Home či pomocí dálkového ovladače.

Zdroj: gearbest.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Barvu neumí měnit jen teplotu

Karel Čapka

VIP 24. 11. 2018, 21:23

Omlouváme se, ano, mění teplotu, což prakticky je změna barvy – ze žluté na bílou a naopak.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat