Skvělý vysavač Xiaomi Vacuum Cleaner nyní za nižší cenu! sponzorovaný článek

Skvělý vysavač Xiaomi Vacuum Cleaner nyní za nižší cenu! [sponzorovaný článek]
2018-11-27T19:25:28+02:00
• 27. 11. 2018

Značka Xiaomi je stále populárnější a populárnější. Obchod Gearbest.com tak nyní přináší jedinečnou akci, ve které jsou právě produkty této značky ve slevě. Zakoupit můžete nejen telefony, ale i třeba sluchátka, externí baterky, kamerky, notebook, nebo dokonce robotický vysavač.

Akce probíhá do konce tohoto měsíce, tak rozhodně neotálejte, jelikož počet kusů v akci je většinou omezen na několik stovek kusů. Zajímavou koupí může být například robotický vysavač Xiaomi Vacuum Cleaner za 5 977 Kč.

XIAOMI VACUUM CLEANER ZA BOMBOVOU CENU

Čínský výrobce ve své nabídce má již několik zajímavých produktů, které je možné následně spárovat s vašim smartphonem. Od chytrých náramků a hodinek, až po chytré váhy či dokonce robotické vysavače. A právě o tomto chytrém vysavači bude nyní řeč.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Cleaner, tak zní jeho celé označení, lze využít především na čištění koberců a tvrdých podlah. V těchto podmínkách si vysavač lehce poradí, a to díky vysokému výkonu a plně automatickému provozu. Vacuum Cleaner lze samozřejmě ovládat pomocí vašeho telefonu, především přes oficiální mobilní aplikaci.

ky Xiaomi Vacuum Cleaneru můžete dělat mnohem více věcí najednou, protože o samotné čištění se postará stroj. Skvělé na tomto „příslušenství“ je, že může začít vysávat váš dům ihned, jakmile odejdete do práce. Vysavač disponuje vysokým výkonem, o který se mimo jiné stará motor japonské značky NIDEC, jenž pojme až 0,67 metrů krychlových vzduchu za minutu o tlaku až 1800 Pa.

Dalším důležitým parametrem je baterie s kapacitou 5200 mAh, která udrží robota v chodu až 2,5 hodiny. Jakmile se vysavač vybije, sám dojede k nabíjecí stanici a po nabití opět pokračuje tam, kde předtím přestal. Veškeré ovládání probíhá pomocí mobilní aplikace Mi Home (Android a iOS).

GEARBEST NABÍZÍ SPECIÁLNÍ CENU

Pokud vás zaujme robotický vysavač od Xiaomi, můžete dokonce získat i několikaprocentní slevu, a to díky našemu slevovému odkazu. Pokud přejdete zde, získáte možnost zakoupit chytrý vysavač za pouhých 5 977 Kč. Produkt zakoupíte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat