Umidigi Max Pro přichází s pořádnou výbavou pro střední třídu

Umidigi Max Pro přichází s pořádnou výbavou pro střední třídu
2018-11-27T19:29:10+02:00
• 27. 11. 2018

Umidigi přichází s dalším telefonem spadajícím do vyšší střední třídy. Nabídne displej s kapkovitým výřezem či přítomnost bezdrátového rychlonabíjení. Jeho displej přesáhne 91 % přední plochy, takže můžeme očekávat malé rámečky a i nízké čelo a malou bradu. Mírně se šetřilo na výkonu.

Když jsou prioritou současné trendy

Umidigi se rozhodlo zacílit při vývoje nového telefonu spíše na vzhled a na současné trendy a šetřilo na výkonu. Umidigi One Max získává již přes rok starý procesor od MediaTeku Helio P23. Tento procesor je vyroben 16nm technologií FinFET s osmi jádry a maximálním taktem 2,3 GHz. Co je však letošním trendem, je displej o úhlopříčce 6,3″ s poměrem stran 19:9 a s kapkovitým výřezem na horní straně, kde je umístěna selfie kamera. Zajímavé je velikost interní paměti, která má 128 GB. Velikost operační paměti nebyla zmíněna, očekáváme 6 GB.

Umidigi One Max přijde s baterií o kapacitě 4 150 mAh, která bude podpořena USB-C, rychlonabíjením s 18 W a bezdrátovým nabíjení s Qi standardem o 15 W. Zajímavostí bude přítomnost čtečky otisků prstů na boční straně telefonu. Zadní fotoaparát bude duální s 12 MPx se světelností 2,0 a druhý s 5 MPx se světelností 2,8. Nechybět nebude ani přítomnost NFC. Umidigi One Max přijde s největší pravděpodobností s dnes již starším Androidem Oreo. Oficiální představení se chystá na 28. listopadu a cena zařízení nebyla specifikována, můžeme však očekávat cenu nad 5 000 Kč.

Umidigi One Max

Zdroje: gizchina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat