Samsung chystá novou řadu Galaxy M

Samsung chystá novou řadu Galaxy M
2018-11-27T18:00:11+02:00
• 27. 11. 2018
1

Dle nejnovějších informací a různých spekulací se zdá, že právě příští rok, tedy rok 2019, by měl být pro jihokorejského výrobce Samsung nejlepším obdobím vůbec – tedy alespoň z pohledu chytrých telefonů. 

Společnost Samsung totiž chystá zcela novou produktovou řadu Galaxy M, přičemž nezapomene ani aktualizovat řadu Galaxy A. Na jaké modely se tedy můžeme těšit? To se dozvíte o pár řádků níže. 

Poslední informace naznačují příchod nového modelu s označením SM-A505F, tedy Galaxy A50. Ten by měl nabídnout hlavně různá barevná provedení, přičemž v nabídce by měla být černá, modrá, růžová a stříbrná. K dispozici s největší pravděpodobností pak bude 64 či 128 GB vnitřní úložiště. 

Samsung ale představí také o něco levnější variantu SM-A305F. V tomto případě by mělo jít o Galaxy A30, který nabídne 32 a 64 GB vnitřní úložiště. Kromě toho bude v prodeji v černé, bílé, modré a červené.

Řada Galaxy M nabídne hned tři modely

Pokud jde o zcela novou řadu Galaxy M, zdá se, že Samsung chystá hned tři nové smartphony. Jedná se především o modely s označením SM-M105, SM-M205 a SM-M305. A právě tyto kousky by měly být prodávány jako Galaxy M10, Galaxy M20 a Galaxy M30. 

Nejlevnější z nich (Galaxy M10) nabídne pouze 16 či 32 GB vnitřní úložiště. Středně vybavený model Galaxy M20 pak bude mít k dispozici 32 či 64 GB vnitřní úložiště. Nejdražší Galaxy M30 poté nabídne 64 nebo 128 GB úložiště. V každém případě budou všechna tato zařízení prodávána v modré a tmavě šedé barvě. 

S největším pravděpodobně by tyto modely měly dorazit již koncem prosince a počátkem příštího roku. Bližší hardwarové specifikace v současné chvíli neznáme. 

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Jiří Jelínek

27. 11. 2018, 19:25

Tak hlavně aby k těm novým modelům dodali taky sw podporu ;-)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat