PanzerGlass uvádí na český trh CamSlider jako „konečné“ bezpečnostní řešení

PanzerGlass uvádí na český trh CamSlider jako „konečné“ bezpečnostní řešení
2018-11-21T17:05:30+02:00
• 21. 11. 2018

Společnost PanzerGlass ve své nabídce převážně ochranná skla pro smartphony. Mezi těmito produkty se vyjímalo sklo PanzerGlass Privacy, kde je navíc polarizační část. Díky ní vidí obsah displeje jen uživatel, pakliže se na něj dívá přímo. Z bočního pohledu nelze vidět cokoliv. PanzerGlass vylepšil tento produkt o další bezpečnostní prvek.

PanzerGlass Privacy CamSlider

V dnešní době se mnoho uživatelů soustřeďuje na bezpečnostní prvky svých zařízení, přičemž se snaží zabránit úniku jakýchkoliv informací. Možná jste si již všimli, že někteří majitelé notebooků si schválně zaslepují webkameru, aby je nikdo nesledoval, pakliže by došlo k prolomení ochrany počítače. Nyní se nabízí podobné řešení nabízí pro smartphony prostřednictvím nového ochranného skla PanzerGlass Privacy CamSlider.

Kromě zmíněné polarizace novinka nabízí navíc mechanické zaslepení předního foťáku. Možná se toto řešení může zdát paranoidní, ale někteří uživatelé ocení podobné řešení. V tuto chvíli je sklo PanzerGlass Privacy CamSlider dostupné pro smartphony společnosti Apple. Konkrétně tedy pro iPhony 6, 6s, 7, 8, X, Xs, Xs Max a Xr. Doporučená maloobchodní cena je stanovena na 999 Kč a dostupnost je ohlášena na konec tohoto měsíce.

Co se týče další modelů jiných značek, společnost PanzerGlass nám poskytla informaci, že je vše ve fázi příprav. Bohužel jsme již nedostali přesnější informace, na které smartphony bude sklo PanzerGlass Privacy CamSlider dostupné a kdy se případně dočkáme.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat