Oukitel C11 Pro – více než zajímavá nižší třída

Oukitel C11 Pro – více než zajímavá nižší třída
2018-11-14T18:59:29+02:00
• 14. 11. 2018

Oukitel chce pravděpodobně pořádně zvednout laťku v konkurenčním boji, na trh totiž uvádí telefon s názvem Oukitel C11 Pro, který svojí cenou spadá do nižší kategorie chytrých telefonů, každopádně však svojí výbavou posouvá nižší třídu o krok dále a výrazně zlepšuje její reputaci. Za cenu do 2 000 Kč nabídne například vzhled dle současných trendů či dostatečnou operační paměť.

Osekaný, ale přesto použitelný

Oukitel C11 Pro má zcela chybně název. Nic s cenovkou do 2 000 Kč nemůže být označováno jako „pro“, tedy jako něco skvělého, profesionálního. Oukitel C11 Pro je jen osekaný telefon, který se snaží oproti konkurenci ve stejné cenové linii vyniknout. A to se mu celkem daří. Výkon se sice zastavil na slabých 38 000 bodech v Antutu testu, avšak to je pro základní používání pro nenáročné uživatele dostatečné.

Oukitel C11 Pro

Oukitel svůj telefon osadil procesorem MediaTek MT6739, který je pouze čtyřjádrový. Avšak k dispozici jsou 3 GB operační paměti. Na nižší třídu zde nalézáme odpovídajících 16 GB interního úložiště. Telefon má displej s úhlopříčkou 5,5″ a jeho plocha zabírá 74 % přední strany, rozlišení je HD+. Fotoaparát je na zadní straně duální s 8MPx a 2MPx senzory. Přední kamerka má jen 2 MPx.

Oukitel C11 Pro

Oukitel C11 Pro je osazen baterií o kapacitě 3 400 mAh, avšak rychlého nabíjení se zde nedočkáte, stejně ani tak USB-C portu. U konektivity nepotěší staré Bluetooth ve verzi 4.0. Samozřejmostí je 4G konektivita a možnost přijímat i nejrozšířenější českou frekvenci B20 (800 MHz). Slot na SIM karty je duální pro velikosti nano. C11 Pro přichází na trh s mírně upraveným systémem Android Oreo, a to za cenu do 1 800 Kč. Zajímavé je i to, že Oukitel dříve představil model C12 Pro a teprve po něm model C11 Pro.

Zdroje: kimovil.com, oukitel.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat