Aplikace Byte bude nástupcem služby Vine

Aplikace Byte bude nástupcem služby Vine
2018-11-14T18:09:32+02:00
• 14. 11. 2018

Jste-li velkými fanoušky služby Vine, tak právě pro vás máme skvělou zprávu. Spoluzakladatel této společnosti, Dom Hofmann, se na svém Twitter profilu rozpovídal o novém nástupci pod názvem Byte. Nástupce aplikace Vine by se na trh měla dostat již v průběhu druhého čtvrtletí příštího roku. 

Byte bude vycházet z Vine

Platforma by měla s největší pravděpodobností vycházet ze základu aplikace Vine, což není nijak překvapivá informace. Uživatelé tak budou moci i nadále nahrávat videa, upravovat je a stříhat je. I v tomto případě by údajně videa měla mít délku pouhých šest sekund, což je ve své podstatě nejspíše dobře. Díky tomu je totiž služba Vine tak oblíbená pro vytváření virálních videí, která pak můžou být jednoduše sdílená na Facebook nebo Twitter.

Specifické podrobnosti však oficiálně odhaleny nebyly. To znamená, že nevíme, kde uživatelé budou moci veškerá svá videa sdílet. Dokonce jsou tajemstvím i samotné funkce aplikace Byte. V současné chvíli tak existuje spíše více otázek než odpovědí.

Vine z historického pohledu

Když se podíváme trochu do historie, tak zjistíme, že aplikace Vine byla svou dobu k dispozici pro operační systém iOS. Následně službu odkoupila sociální síť Twitter, a to v roce 2012. Služba však byla pozastavena v roce 2017 kvůli nedostatečnému finančnímu výdělku. 

V současné době tedy neexistuje žádná další platforma pro sdílení a přeposílání „smyčkových“ videí. Jistě můžete namítnout, že takový Twitter takové možnosti nabízí. Bohužel pro něj nejde o nejideálnější platformu. Proto se nyní většina krátkých Vine videí nachází hlavně na YouTube. 

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat