One Netbook je velmi výkonný mini počítač, navíc je ve slevě! sponzorovaný článek

One Netbook je velmi výkonný mini počítač, navíc je ve slevě! [sponzorovaný článek]
2018-11-29T10:30:41+02:00
• 29. 11. 2018
1

Snili jste někdy o tom mít po ruce výkonný notebook, na který nebudete potřebovat brašnu a nezabere tolik místa? Přesně takový je One Netbook – opravdu malý, že se vám vejde do kapsy. Ale přitom je výkonný a zastane i náročnější práci.

One Netbook za pár korun

Tento ultramobilní a výkonný notebook můžete zakoupit z webu Geekbuying se slevou 2 000 Kč. Stačí zadat náš kupón NEW6 a rázem zaplatíte pouhých 9 625 Kč. Překvapte před vánoci například své blízké a pořiďte jim praktický notebook za pár korun. One Netbook s poštovným zdarma a dodáním do dvou týdnů můžete zakoupit ZDE.

One Netbook a jeho přednosti

V opravdu malém těle tepe srdce nemalého kalibru, a tedy Intel Cherry Trail x5-Z8350 s taktem 1,92 GHz. Tento procesor je maximálně úsporný a tedy přináší vysokou energetickou efektivnost na cesty. Se zabudovanou grafikou Intel HD Graphics zvládnete prohlížení internetu, základní práci s fotografiemi a méně náročné hry.

Velikost celého zařízení je opravdu neuvěřitelná. Na šířku má zařízení 18,2 centimetru, na výšku 10,9 centimetru a tloušťka činní necelé 2 centimetry, tedy opravdu kompaktní notebook. Záda notebooku jsou vyrobena z hliníku. Váha je též minimální, tedy 512 gramů. Zařízení má předinstalovaný systém Windows 10 64bit. Baterie je typu Li-Ion s kapacitou 6500 mAh. Dle výrobce baterie vydrží přehrávání videa celých 12 hodin.

Displej má opravdu výborné rozlišení vzhledem k velikosti. Zařízení disponuje Full HD displejem. Velikost displeje činí 7 palců. I přes malou velikost lze s notebookem pracovat dobře. Klávesnice je co možná nejvíce rozložená po celé ploše a místo touchpadu disponuje toto zařízení trackpadem. Nemějte ale obavy. Obrazovka je dotyková a tak lze s tímto ultramobilním PC pracovat i přímo skrze displej. Navíc lze samotné zařízení rozložit do opravdu velkého úhlu a pohodlně na něm například kreslit.

Paměť zařízení je tvořena eMMC úložištěm o velikosti 128 GB, což je velice solidní prostor pro ukládání vzhledem k tak malému notebooku. Uživatelská paměť RAM tvoří 8 GB, což je tedy standard pro rychlou práci a multitasking. K propojení s ostatními zařízení slouží Bluetooth standardu 4.0 a Wi-Fi se standardy 802.11a/b/g/n/ac.

One Netbook má zabudovaný USB typu C a druhým USB konektorem verze 3. Pro přenášení obrazu je zde micro HDMI port a k poslechu hudby je přítomen jack 3,5 mm.

Tento ultramobilní a výkonný notebook můžete zakoupit z webu Geekbuying se slevou 2 000 Kč. Stačí zadat náš kupón NEW6 a rázem zaplatíte pouhých 9 625 Kč. Překvapte před vánoci například své blízké a pořiďte jim praktický notebook za pár korun. One Netbook s poštovným zdarma a dodáním do dvou týdnů můžete zakoupit ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

On je to slabsi bracha One Mix Yoga 2, co jste tu meli pred tydnem

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat