Nubia Red Magic Gaming bude herní monstrum

Nubia Red Magic Gaming bude herní monstrum
2018-11-08T10:47:00+02:00
• 8. 11. 2018

Nějaký ten pátek se na internetu objevují nejrůznější spekulace o nadcházející generaci Nubia Red Magic Gaming od společnosti ZTE. Jak již název napovídá, jedná se o mobilní telefon určený především nadšencům mobilních her. A právě letos bychom se měli dočkat jeho druhé generace, tedy alespoň podle posledních informací. 

Nubia Red Magic Gaming a hardwarové specifikace

Druhá generace Nubia Red Magic Gaming údajně nabídne ten nejlepší hardware, který se v současné době na trhu nachází. Nikoho tedy nepřekvapí, že srdcem celého telefonu by měl být procesor od Qualcommu, přesněji Snapdragon 845. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty by se pak měla starat operační paměť s kapacitou 10 GB, přičemž by zde mělo být k dispozici také 256 GB vnitřní úložiště, jež využijete hlavně pro ukládání soukromých dat. 

Vzhledem k tomu, že se jedná o herní mobilní telefon, bude Nubia Red Magic Gaming vybavena speciálním kapalinovým chlazením, čímž dojde ke snížení teploty až o 13,2 °C – naopak výkon procesoru se díky tomu zvýší až o 70 %. Přítomnost nejnovějšího operačního systému Android ve verzi 9.0 Pie s nadstavbou Red Magic OS je pak samozřejmostí. 

Telefon by podle zahraničních zdrojů měl nabídnout také oboustranná tlačítka. Mimo jiné by telefon měl nabídnout také 4D herní zážitek s rozpoznáním herní scény v reálném čase – zařízení bude schopno reagovat na více než 40 herních scén. O kvalitu obrazu a audia se pak postará DTS 7.1 kanál a 3D prostorový zvuk. Zapomenout nemůžeme ani na přítomnost světelného LED pásu. Nový telefon by se dle všeho měl prodávat zhruba za 12 342 Kč bez DPH.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat