Kartáček Babahu X1 – jednodušší čištění zubů s chytrým kartáčkem sponzorovaný článek

Kartáček Babahu X1 – jednodušší čištění zubů s chytrým kartáčkem [sponzorovaný článek]
2018-11-28T14:01:04+02:00
• 28. 11. 2018

Před pár dny, konkrétně 21. listopadu, byla spuštěna kampaň na serveru Indiegogo, která má za cíl vybrat peníze na tvorbu zubního kartáčku, který bude vaše zuby čistit zcela sám. Stačí si ho vložit do úst, zapnout ho a o následné čištění se nemusíte dále starat.

Když už vás nebaví tradiční čistění zubů

Teprve před týdnem začal tento crowdfundingový projekt a již nyní je vybráno 400 % z cílové částky. Nový celoústní kartáček je založen na Bassově metodě kartáčování a je vhodný jak pro dospělé, tak pro děti. Je to bezpečné a hygienické s kvalitou schválenou FDA. Chcete-li být prvními zájemci, můžete získat exkluzivní cenu až do výše 58%.

Kartáčová hlava je vyrobena z jedlého zdravotnického silikonu obsahujícího bakteriostat, který je vytvarován do tvaru ústní klenby. Tento tvar účinně zastavuje chov škodlivých bakterií, který se obvykle nachází na tradičních zubních kartáčkách. Vlastní design ústí ve tvaru písmene U představující 6D štětiny v se sklonem 45 stupňů.

Tělo kartáčku využívá magnetický sonický motor s vibrační frekvencí 18000-40 000 kmitů za minutu. Násada rozpozná, kdy je kartáček nasazen. Je zde jeden hlavní čistící režim a dva režimy péče o čistotu a dásně. Verze pro děti má vestavěný hlasový signál: výstraha o síle při skusu, použití hlavy kartáčů a podrobnosti o fázi čištění. Kromě toho je zařízení babahu X1 vybaveno bezdrátovou nabíječkou, která je od sebe schopná rozeznat až tři kartáčové hlavy. Nabíjení trvá pouhé dvě hodiny, což umožňuje následných až 30 dní pohotovostního režimu.

Zboží bude expedováno v lednu roku 2019, takže zanedlouho si můžete zuby čisti novým celoústním kartáčkem. Cena noviny babahu X1 je pouze 1 800 Kč.

Zdroj: indiegogo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat