Instagram pracuje na zcela nových profilech

Instagram pracuje na zcela nových profilech
2018-11-23T10:44:33+02:00
• 23. 11. 2018
2

Jedna z nejrychleji rostoucích sociálních sítí, Instagram, na své oficiální tiskové konferenci oznámila, že v současné době testuje zcela nové rozvržení uživatelských profilů. K celé testovací fázi se společnost Instagram vyjádřila následovně:

„Během příštích několika týdnů se některým uživatelům objeví zcela nové funkce, a to v horní části jejich profilu. K dispozici nebudou pouze funkce, ale také nové ikony, tlačítka a vylepšený způsob navigace mezi kartami.“

Instagram chystá hned několik změn

Jak by změny, potažmo profily měly vypadat, si můžete samozřejmě prohlédnout na přiložených snímcích níže. Pokud budete trochu pozornější, všimnete si, že Instagram bude klást větší důraz na počet sledujících. Podobnou změnu například nedávno představil Twitter pro svou mobilní iOS aplikaci.

Tlačítka „Follow“ a „Message“ jsou v tomto případě umístěny přímo vedle sebe, popřípadě vedle dalších tlačítek (viz obrázek výše). Zdá se také, že bychom se v budoucnu mohli dočkat samostatné karty IGTV. Tuto implementaci bychom jistě rádi uvítali. 

Společnost Instagram prohlásila, že na veškerých změnách intenzivně pracuje. Novinek bychom se měli s největší pravděpodobností dočkat v průběhu několika týdnů.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Taky už mám

Štěpa Krejčiřík

23. 11. 2018, 10:54

Už mám

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat