Huawei P Smart 2019 dostal povolení od FCC

Huawei P Smart 2019 dostal povolení od FCC
2018-11-20T15:14:15+02:00
• 20. 11. 2018

Připravovaný telefon Huawei P smart 2019 na příští rok dostal povolení od amerického kontrolního úřadu FCC (Federal Communications Commission). Brzy se tak dočkáme jeho oficiálního představení, pravděpodobně ještě před koncem tohoto roku. Kromě rozměrů jsme se dozvěděli i více informací o chystaném telefonu.

Přijde ve vícero variantách

Huawei P 2019 přijde v několika kombinacích. Záležet bude na velikosti SIM slotu a na velikostech interního úložiště. Prostor bude buď pro jednu nebo pro dvě SIM karty. Jelikož letošní model Huawei P Smart 2018 měl úložiště 32 a 64 GB, očekáváme, že vnitřní úložiště naroste na 64 a 128 GB. Rozměry modelu Huaei P Smart 2019 budou: 155,2 na 73,4 mm. Tloušťka zařízení nebyla specifikována.

P Smart 2019 přijde s duální kamerou na zádech, kde bude umístěna i čtečka otisku prstů. Na přední straně bude malinkatý výřez s selfie kamerou. Reproduktor pro telefonní hovory bude pravděpodobně ukryt pod displejem, alespoň to tak vyplývá z náčrtu telefonu.

Huawei P smart 2019

Dle obrázku můžeme vidět, že spodní brada na telefonu bude poměrně malá, tedy displej bude zabírat výraznou část přední plochy. Jakou však bude mít úhlopříčku v palcích, můžeme jen odhadovat, dle velikosti úhlopříčky na zádech bude displej do 6,3″.

Huawei P Smart 2019 získá o 200 mAh větší baterii, konkrétně 3 200 mAh. Pravděpodobně by měl již přijít s USB-C portem, letošní model má totiž ještě zastaralý micro USB port na nabíjení. O výkon se bude starat procesor Kirin 710, který je přímým konkurentem Snapdragonu 710. Kódové označení telefonu je POT-LX3. Operační systém bude pravděpodobně Android Pie obalený nástavbou EMUI 9.0. Cena pravděpodobně mírně vzroste oproti letošnímu modelu.

HEUREKAHuawei P Smart Plus Dual SIM na Heureka.czHuawei P Smart Plus Dual...Cena od 4 299 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené) HEUREKAHuawei P Smart Dual SIM na Heureka.czHuawei P Smart Dual SIMCena od 5 627 KčHlídat cenu (jen pro přihlášené)

Zdroj: gizchina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat