Huawei uvedl MediaPad M5 Youth Edition a Enjoy Tablet

Huawei uvedl MediaPad M5 Youth Edition a Enjoy Tablet
2018-11-09T13:00:25+02:00
• 9. 11. 2018

Rovnou dva tablety oficiálně uvedla společnost Huawei, která je poprvé ukázala světu během nedávné konference po boku nového notebooku MateBook. První zařízení poznáte pod názvem MediaPad M5 Youth Edition a bude patřit mezi nadprůměrně vybavené modely. Druhý přírůstek dostal jméno Enjoy Tablet s tím, že si najde uplatnění spíše jen v nižších patrech střední třídy. Čínský výrobce rovnou prozradil poměrně slušné prodejní ceny.

Nabiti technologiemi

MediaPad M5 Youth Edition nese 10,1palcový IPS LCD displej s Full HD rozlišením, který pohání osmijádrový procesor Kirin 659, 4GB paměť RAM a 64GB úložiště rozšiřitelné paměťovou microSD kartou. Z obou stran je k dispozici 8megapixelový snímač. Výdrž řídí 7 500mAh baterie podporující rychlé 18W nabíjení, díky němuž tablet nabijete za necelé 3 hodiny a vydrží až 14 hodin přehrávání audio/video obsahu.

Přibalený stylus M-Pen Lite dokáže rozeznat až 2 048 různých tlakových bodů, tlačítko vpředu v sobě ukrývá snímač otisků prstů a rozhodně potěší reproduktory od Harman Kardon. Výbava pokračuje USB typu C, GPS, Bluetooth 4.2, podporou LTE sítí nebo Androidem 8.0 Oreo (EMUI 8.0)

Enjoy Tablet má takřka totožnou výbavu, avšak budoucí majitelé musí oželet stylus M-Pen Lite, vystačit si s menším 32GB úložištěm či 5 100mAh baterií s rychlejším 10W nabíjením. Dále vpředu čeká jen 2MPx senzor, přičemž záda nesou 5MPx fotoaparát. Nakonec níže zbývá zveřejnit cenovky a informaci, že první kusy budou expedovány již v následujících dnech.

MediaPad M5 Youth Edition – barva: Champagne Gold
cena: cca 6 208 Kč (WiFi) / cca 6 862 Kč (WiFi+LTE)

Enjoy Tablet – barva: Meteorite Black, Champagne Gold
cena: cca 4247 Kč (32 GB, WiFi), cca 5 228 Kč (64 GB, WiFi)
cca 5 228 Kč (32 GB, WiFi+LTE), cca 5 881 Kč (64 GB, WiFi+LTE)

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat