Dron k Vánocům z českého skladu za 2 000 Kč sponzorovaný článek

Dron k Vánocům z českého skladu za 2 000 Kč [sponzorovaný článek]
2018-11-10T09:01:51+02:00
• 10. 11. 2018

Díky obchodu Gearbest si můžete pod stromeček nadělit nový dron Syma X8 Pro, který vám přijde z českého skladu a stojí nejmíň zatím v historii čínského obchodu Gearbest. Nyní můžete mít dron s vlastní GPS za 2 150 Kč. Navíc si můžete vybrat z velikého množství slev k akci 11.11., kde jsou k dispozici stovky kupónů, které nabízí slevu až 100 dolarů (2 300 Kč).

Dron, který se k vám bezpečně vrátí

Nový dron Syma X8 Pro má v sobě zabudovaný GPS modul, který zaručí, že dron se orientuje v prostoru a v případě problému se dokáže ukázat, kde se nachází, případně se vrátit na místo zpátky za majitelem. Díky zabudované kameře s 720 pixely dokážete zaznamenat i videa z vašeho letu.

Díky funkci attitude hold dokáže Syma X8Pro zůstat stát na jednom místě, díky tomu můžete vytvořit snímek krajiny. Navíc pomocí tlačítka na ovladači vzletíte a přistanete velice snadno. Telefon též můžete umístit do ovladače a snadno tak dron za letu ovládat pomocí mechanického ovladače. Syma X8 Pro dokáže letět až do vzdálenosti 30 metrů od ovladače a letová doba je do desíti minut. Kvadrokoptéra Syma X8 Pro je velice vhodným dárkem pro děti mládež nad 14 let. Za nový dron zaplatíte v akci 2 150 Kč a do dvou týdnů ho máte doma a neplatíte celní poplatky!

11.11 aneb obrovské slevy

Internetový obchod Gearbest si pro své stávající, ale také nové zákazníky připravil tématickou 11.11 událost, díky které máte jedinečnou možnost získat notebookymobilní telefony a příslušenství za sníženou cenu.

Pokud při výběru přepravy zvolíte volbu „Priority Line”, nebudete platit daň ani clo. Gearbest během přepravy zaplatí vše za vás. Kdyby z nějakých důvodů po vás přepravce náhodou chtěl zaplatit jeden z poplatků, stačí následně kontaktovat středisko podpory a vše vám bude proplaceno.

Zdroj: gearbest.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat