Apple Watch jdou na dračku, během příštího roku se jich prodá o 33 milionů více

Apple Watch jdou na dračku, během příštího roku se jich prodá o 33 milionů více
2018-11-04T15:14:35+02:00
• 4. 11. 2018

Společnost Apple ještě stále nezveřejnila své finanční výsledky za uplynulé třetí čtvrtletí letošního roku. Výsledků se však dočkáme již během dnešního večera, tj. 1. listopadu 2018. I přesto ale některé analytické společnosti mají jasno. Pojďme se tedy společně podívat na to, jak se firmě s logem nakousnutého jablka dařilo.

Dle společnosti UBS se chytrým hodinkám Apple Watch opravdu dařilo. Za pouhé jedno čtvrtletí jich dokázala společnost Apple prodat více než 24 milionů. Do statistik jsou však zahrnuty všechny generace – od Series 1 až po Series 4. 

Zajímavou informací také je, že tyto prodeje budou během příštích měsíců raketovým tempem narůstat, což je samozřejmě pro Apple skvělá zpráva. Podle UBS by se těchto hodinek mělo do příštího roku prodat dalších 33 milionů. Jestliže se tak skutečně stane, jablečný gigant by zaznamenal nárůst příjmů o dalších 5 %. 

Apple Watch donutí zákazníky přejít na Apple Care

Dále UBS poznamenalo, že si zákazníci začnou pořizovat Apple Care, a to kvůli vyšší ceně Apple Watch Series 4, které byly představeny na podzimní Keynote. V podstatě poprvé od představení první generace chytrých hodinek Apple Watch v roce 2015 jsme se dočkali určité změny v konstrukci. 

Žádná razantní změna to sice není, ale potěší, že nové Apple Watch přinášejí větší zaoblený displej roztažený až do okrajů při téměř stejné velikosti jako původní model. Mezi další novinky patří pokročilejší zdravotní funkce. A to je možná hlavní důvod, proč si zákazníci novou generaci chytrých hodinek pořizují. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat