3D tiskárna Anet E12 je nyní ve slevě za skvělých 6 364 Kč! sponzorovaný článek

3D tiskárna Anet E12 je nyní ve slevě za skvělých 6 364 Kč! [sponzorovaný článek]
2018-11-16T19:28:45+02:00
• 16. 11. 2018
6

3D tisk je dnes stále známější pojem. Obrázky a text na papíře jsou již minulostí, není problém vytisknout si malinké plastové součástky nebo dokonce celý barák! Inu, dům je záležitostí portálových „3D tiskáren“, zda se tomu tak dá ještě říkat, my se dnes podíváme na jednu, která zrovna s menšími plastovými objekty nemá sebemenší problém. Totéž se kvality týče.

Populárního 3D tisku a vysokých cen tiskáren si všiml internetový portál TomTop.com, který se rozhodl na skvělou 3D tiskárnu E12 od Anet udělit 47%  slevu! Této jedinečné nabídky můžete samozřejmě využít i vy a stavebnici zakoupit ihned za krásných 6 364 korun českých! Případný výhodný nákup provedete zde na tomto odkaze.

Anet E12: Postavme si tiskárnu

Anet E12 je ve skutečnosti stavebnice, ze které vám tiskárna vznikne. Dle podrobného návodu to však jednoduše zvládne každý. Mezi hlavní přednosti určitě patří kompaktnost tiskárny Anet E12. Díky nejdelší straně, která činí 50 cm, si to jistě dovedete představit. Výrobce taktéž slibuje velmi kvalitní tisk pomocí přesné tiskové hlavičce. V kombinaci s prostorem pro tisk, který činí 30 x 30 x 40 cm, si můžete kvalitně vytisknout prakticky cokoliv. Přesná hlavička však není vše. Díky extra tichému motůrku vás tisk nijak nebude obtěžovat.

Díky kompletnímu setu Anet E12 můžete začít tisknout prakticky ihned! To vše za krásných 6 364 korun českých. Doporučujeme si však pospíšit. Zbývá necelých 50 kusů a mizí vskutku rychle. Poté se cena vrátí zpět na 11 977 korun českých. Zakoupit si navíc můžete i speciální náplně ZDE.

Nemohu nezmínit, že tiskárna Anet E12 je dostupná na německém skladě. To znamená, že čekací lhůta je výrazně kratší než z klasických amerických či čínských skladů. Objednávejte tedy ještě dnes na tomto odkaze a za pár dnů již můžete tisknout v pohodlí vašeho domova!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

17. 11. 2018, 8:14

No jo no, hlavně tomtop nebrat, vyhozené peníze…!!!

Proc, ja na nem 3d tiskarnu koupil a micro sd karty a vse ok

Tak dej vědět až se ti pose.. Chci vidět jak budeš reklamovat… ????Zkoušel jsem reklamovat u Tomtop,vím o čem hovořím, ale ty to vůbec neřeší….

Aha, tak to sem z reakce nepochopil, ze myslis pripad reklamace. Nevim jak tomtop funguje (nakupuju na aliexpress a tam to resim primo s prodejcem…).Ale vzhledem k cene postovneho do zahranici z CR pri nakupu z ciziny aninepocitam, ze bych neco reklamoval (a po cca 700 objednavkach zatim nebylo potreba – co prislo a fachci, vetsinou fachci stale, co nefachci se vetsinou odporoucelo pri zapnuti)

Ano ali je bez problémů, taky tam nakupuji, mluvím celou dobu o tomtop…

Twl. :)
Tyhle reklamy žeru :-D
Jak „přesně“ to tiskne, to se nikdo nedozví.
A „motůrek“ je taky super :)

Nic ve zlém, tyhle sračka reklamy vás živí.
A až budu chtít prodat brambory, vzpomenu si na Dotekománii,
protože „už dokonce klíčí“ prodáte jako klad. :)

Klobouk dolů, jste kluci šikovní na články, jen ty reklamní z vás lezou blbě, jak tasemnice.

Je vidět, že je to s nechutí. Nebo se mýlím? :)

Njn. Bez peněz to nejde :(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat