Xiaomi má vlastní Home Hub jako Google

Xiaomi má vlastní Home Hub jako Google
2019-02-21T13:00:31+02:00
• 21. 2. 2019

Doplňky v chytré domácnosti se neobejdou bez kvalitního rozbočovače, který co nejjednodušeji spojí ovládání jednotlivých prvků do jediného zařízení. Novinku tohoto druhu oficiálně uvádí společnost Xiaomi pod označením XiaoAI Touchscreen Speaker. Kromě toho, že je vybaven vlastním hlasovým asistentem XiaoAI,  jde ve stopách konkurenčního Home Hub od Googlu nebo Smart Display od Lenova.

V jednoduchosti je krása

Přestože čínský producent zatím ještě drží všechny důležité specifikace pod pokličkou, můžeme zmínit dotykový displej s úhlopříčkou 4 palce. Zobrazovací panel byl vybaven spoustou funkcí, ale za zmínku hlavně stojí například aktuální čas v digitální podobě, předpověď počasí, budík, přehrávač hudby či videí, ovládání chytrých příslušenství, jako jsou kamery, zvonky, termostaty, světla apod. Další obsah do něj dostanete přes vlastní obchod s aplikacemi.

Výrobce do dnešní doby dokázal prodat přes 9 milionů kusů chytrých reproduktorů a tato aktualizovaná verze nepochybně přispěje k výraznému navýšení prodejních čísel v letošním roce. Prodejní cena, ani dostupnost není sice zatím známa, ale první kousky budou k dispozici již od příštího týdne – přesněji ve čtvrtek 28. února. Do té doby Xiaomi může odhalit kompletní seznam specifikací.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat