Leagoo oznámilo odolný XRover C

Leagoo oznámilo odolný XRover C
2019-02-21T15:00:34+02:00
• 21. 2. 2019

Do oficiálního prodeje míří odolná novinka od společnosti Leagoo nesoucí název XRover C. Už v samotném začátku můžeme zmínit poměrně slabé specifikace, přičemž případní majitelé se mohou spíše těšit na odolnou konstrukci, která prošla více než 10 000 pokusy poškození pádem. Ve výsledku telefon údajně neutrpěl jediné vážnější poškození. Čínský výrobce pro předprodej stanovil lákavou cenu ve výši 120 dolarů (tj. cca 2 714 Kč).

Do nejtvrdších podmínek

Součástí výbavy je 5,72palcový displej s rozlišením 1 440 x 720 pixelů chráněný sklem Gorilla Glass, pod nímž běží čtyřjádrový procesor MT6739 od MediaTeku po boku grafického čipu PowerVR GE8100. Hardwarová stránka pokračuje 2GB operační pamětí RAM nebo 16GB interním úložištěm, které podporuje až 256GB paměťové microSD karty. Nasazená baterie o velikosti 5 000 mAh slibuje setrvání v pohotovosti až 7 dnů.

Konstrukce by měla odolat pádům z výšky 2 metrů na beton či ponoření do hloubky 1,5 metrů po dobu 30 minut. Dále jsou záda osazena 13MPx + 2MPx fotoaparátem s přisvětlovací LED diodou. Mezi ostatní prvky výbavy patří přední 8megapixelová kamerka, operační systém Android v předinstalované verzi 8.1 Oreo, funkce dual-SIM, čtečka otisků prstů nebo technologie NFC. Nakonec v budoucnu by mohla cena stoupnout na 140 dolarů (tj. cca 3 168 Kč).

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat