OPPO představilo technologii Hyper Boost zrychlující chod smartphonů

OPPO představilo technologii Hyper Boost zrychlující chod smartphonů
2018-10-13T18:08:23+02:00
• 13. 10. 2018

Společnost OPPO Mobile uvedla OPPO Hyper Boost. Nejedná se o nic jiného než o systémový posilovač výkonu. Hyper Boost byl vyvíjen velmi intenzivně v průběhu celého tohoto roku a slibuje razantní zlepšení spotřeby a výkonu. 

Hyper Boost funguje tak, že umožňuje v reálném čase tzv. „obousměrné dialogy“ mezi aplikacemi a systémovými prostředky. Po rozpoznávání různých scénářů a chování uživatelů z různých aplikací Hyper Boost komplexně optimalizuje přidělování zdrojů, a to v rámci celého systému podle konkrétních potřeb. 

Jinými slovy to znamená, že pomáhá zajistit lepší využití všech hardwarových prostředků, rychlejší odezvu aplikací a her a hladší provoz celého systému. Hyper Boost se celkově skládá ze tří částí – systém, hra a aplikace. 

Hyper Boost a systémová část

Hyper Boost poskytuje optimalizaci na úrovni systému v platformách Qualcomm a MediaTek. Systémová část poskytuje více než 50 řešení pro optimalizaci využívání základních hardwarových zdrojů s dvaceti verzemi softwarových scénářů a dvacetinásobným chováním softwaru. To pak zajišťuje hladký a stabilní zážitek téměř za každé okolnosti. Díky této optimalizaci se některé aplikace dokonce načítají rychleji o 31,91 %. 

Hyper Boost a herní část

Tento herní engine poskytuje optimalizaci pro 11 nejoblíbenějších mobilních her na trhu, jako například Honor of Kings a PUBG. Technologie polymorfní akcelerace sítě může inteligentně distribuovat provoz mezi mobilními kanály a datovými Wi-Fi sítěmi. Tato optimalizace snižuje celkovou latenci sítě tím, že nabízí hráčům příjemnější a hladší herní zážitek. 

Hyper Boost a aplikační část

Aplikace na této platformě včetně WeChat, Mobile Taobao a Mobile QQ patří k prvním aplikacím, které Hyper Boost optimalizuje. Optimalizace poskytuje opravdu dramatické zrychlení, a to v podobě 39 běžných scénářích použití. Díky úzké spolupráci s různými partnery OPPO dokázalo zkombinovat optimalizační stroje se zařízeními, čipovými platformami a aplikacemi. 

Hyper Boost poskytuje typ optimalizace, která slibuje plně zvýšenou uživatelskou zkušenost pro smartphony s operačním systémem Android. Série R17 bude plně vybavena funkcí OPPO Hyper Boost a další modely budou k dispozici později.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat