Garmin Instinct jsou nové robustní chytré hodinky

Garmin Instinct jsou nové robustní chytré hodinky
2018-10-13T13:58:58+02:00
• 13. 10. 2018

Chytré hodinky jsou nejen populární kvůli svým možnostem, ale také jsou z velké části považovány za módní doplňky. Jistě, často nabízí různé funkce pro sledování zdraví a kondice, ale mnoho z nich bylo navrženo tak, abyste je mohli používat pro každodenní nošení – v kanceláři nebo při procházce s přáteli. 

Zároveň také chápeme, že se najdou tací, kteří by rádi používali chytré hodinky s nejrůznějšími funkcemi ve velmi odolném těle. A jedny takové hodinky právě společnost Garmin představila. Pojďme se tedy na ně společně podívat.

Garmin Instinct pro lidi vyhledávající adrenalin

Jedná se o zcela nový koncept chytrých hodinek, který kdy Garmin představil. Zařízení bylo navrženo tak, aby bylo co nejodolnější, což je zřejmé z fotografií níže. Nový model se zaměřuje hlavně na uživatele, kteří rádi využívají funkce pro venkovní aktivity (běhání, posilování a tak dále), neboť nabízí družicovou podporu GPS, GLONASS a Galileo. 

K dispozici je mimo jiné také vestavěný 3osový kompas, barometrický výškoměr či snímač tepové frekvence. Opravdové nadšence po adrenalinu pak potěší odolnost proti vysokým/nízkým teplotám, nárazům a vodě – a to díky certifikaci MIL-STD 810G. 

Chytré hodinky dokonce na jedno nabití vydrží až 14 dní, a to v režimu Smartwatch. To znamená, že abyste takové výdrže dosáhli, musíte přestat používat veškeré funkce a k zařízení se chovat jako ke klasickým hodinkám. 

Nový produkt značky Garmin je v prodeji na oficiálních stránkách výrobce. Cena Garmin Instinct byla stanovena na 300 amerických dolarů, což je v přepočtu asi 6 600 Kč bez DPH při aktuálním kurzu 22 Kč za jeden dolar. Vybrat si navíc můžete ze tří barevných provedení – černé, bílé a červené.

Zdroj: ubergizmo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat