Moto G7 se poodhaluje na renderech

Moto G7 se poodhaluje na renderech
2018-10-05T13:39:11+02:00
• 5. 10. 2018
2

Evan Blass (@evleaks) zveřejnil na svém Twitterúčtu informaci, že bychom se mohli příští rok dočkat redukce v rámci portfólia společnosti Motorola. Konkrétně by nemuselo dojít na uvedení modelů sérií Moto C, M, a X. Na druhou stranu se máme dočkat širší nabídky u Moto G, kde by se měly objevit verze  Standard, Play, Plus a Power. Záhy po této informaci se objevily první rendery připravované série Moto G7.

Moto G7 s „kapkou“

Samotné rednery vznikly na základě uniklých CAD souborů, takže se nemusí jednat o zcela finální podobu. Na druhou stranu nemusíme očekávat dramatické změny, spíše něco kosmetického. Samotné rendery ukazují, že Motorola zvolí pro Moto G7 výřez v displeji, který se nazývá „waterdrop notch“ (kapka vody). Sice došlo na minimalizaci rámečků, ale rozhodně nebudou nejtenčí na trhu. Na druhou stranu se jedná vlastně o střední třídu, takže nelze očekávat až takové vymoženosti.

Co se týče specifikací, tak na ty je poměrně brzy. Zatím máme jen nějaké náznaky. Například baterie by měla nabídnout kapacitu 3500 mAh. O výkon se bude starat neupřesněný procesor s osmi jádry, který bude mít k dispozici 4 GB operační paměti. Úložiště nabídne 64 GB prostoru pro data.

Na zadní straně se zřejmě objeví duální foťák se senzory 16 a 5 MPx, přičemž přední strana nabídne 12MPx selfie kameru. Systém bude již Android 9 Pie a displej by měl mít 6 palců s Full HD+ rozlišením.

Kdy se novinka představí a kdy by měla být dostupná, zatím nevíme. Jakmile se objeví nové skutečnosti, budeme vás včas informovat.

Zdroj: mysmartprice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Milan Strnadel

5. 10. 2018, 23:05

Kokotí Lenovo, zařízene nejlepší sérii Motorol X. Nejspíš ji náhradní slabší G.

Přemysl Vaculík

VIP 5. 10. 2018, 23:09

Ještě to není zcela potvrzené, spíš to Lenovo zvažuje. Na druhou stranu, pokud místo toho bude více modelů Motorola One, s lepší výbavou, nezlobil bych se.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat