Meizu M8 Note pravděpodobně spatřeno na prvních snímcích pod kódovým označením M822Q

Meizu M8 Note pravděpodobně spatřeno na prvních snímcích pod kódovým označením M822Q
2018-10-05T14:08:01+02:00
• 5. 10. 2018

Meizu chystá představit svůj nový model nazvaný Meizu M8 Note, o kterém zatím nemáme příliš mnoho informací se možná nyní objevilo na snímcích čínského certifikačního úřadu TENAA pod označením Meizu M822Q.

Další do řady letošních typických modelů

Meizu M822C získalo již před měsícem certifikaci od čínského úřadu SRRC a nově dostala i certifikaci též od čínského úřadu TENAA. V takovém případě se můžeme dočkat již poměrně brzkého uvedení na trh. Nový model přijde na trh s 5,99″ displejem bez notche a bude mít poměr obrazvoky 18:9 s rozlišením 2160 na 1080 pixelů.

Meizu M8 Note Meizu M8 Note Meizu M8 Note

Telefon je řazen do střední třídy a vidíme, že čtečka otisku prstů se nachází stále na zadní straně a není integrována do displeje. Na takovou funkci ve střední třídě si budeme muset ještě nějakou dobu počkat. Z údajů z certifikačního úřadu můžeme ještě vyčíst, že bude podporovat LTE, ale pravděpodobně ne to nejrozšířenější české s 800MHz frekvencí. Cena takové zařízení by se mohla pohybovat v rozmezí od 200 do 400 amerických dolarů, bohužel přesnou částku doposud neznáme, stejně tak jako není známé datum představení. Pravděpodobně přijde ještě se starším Androidem 8, ale mělo by se dočkat aktualizace na Android 9, která se možná mírně zpozdí, jelikož Meizu má u telefonů vlastní nástavbu.

Zdroje: ,

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat