Misfit připravuje hodinky Vapor 2 s Wear OS

Misfit připravuje hodinky Vapor 2 s Wear OS
2018-10-22T09:30:17+02:00
• 22. 10. 2018

Přestože americká společnost Misfit ještě ani nezačala lákat na nové hodinky pod názvem Vapor 2, tak první prodejci ze zahraničí jej začali zařazovat do aktuální nabídky. Jen díky tomu máme k nahlédnutí první část specifikací, které můžeme vyhlížet u připravované novinky. Samotná značka spadá do známé skupiny Fossil Group a mělo by jít v pořadí teprve o 4. zařízení od tohoto seskupení s platformou Wear OS.

Nový Snapdragon Wear v nedohlednu

Přední část hodinek Misfit Vapor 2 zabere 1,4palcový displej s rozlišením 454 x 454 pixelů, pod kterým s největší pravděpodobností nepoběží nejnovější procesor Snapdragon Wear 3100 od Qualcommu, ale jeho starší předchůdce v podobě Snapdragonu Wear 2100. Nicméně alespoň rámečky kolem displeje mají být zeštíhlené a jediné boční tlačítko bude otočné pro lepší navigaci v uživatelském rozhraní Wear OS od Googlu.

Výpis specifikací počítá se snímačem tepové frekvence, GPS modulem, technologii NFC pro bezkontaktní placení přes Google Pay, monitorem spálených kalorií nebo ujitých kroků. Obě chystané velikosti (41 a 46 mm) ciferníku doplní libovolně vyměnitelný pásek s klasickou šířkou 20 mm. Cenovka má začínat u hranice 230 eur (tj. cca 5 955 Kč), ale její přesná výše bude vycházet ze zvolené velikosti a materiálu náramku.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat