Meizu zanedlouho uvede Note 8

Meizu zanedlouho uvede Note 8
2018-10-22T08:00:13+02:00
• 22. 10. 2018

Přesně ve čtvrtek 25. října mají naplánovanou tiskovou konferenci rovnou dva největší výrobci z Číny, kteří oficiálně představí minimálně jedno mobilní zařízení. Od společnosti Xiaomi lze očekávat model s názvem Mi Mix 3, zatímco firma Meizu ukáže široké veřejnosti model Note 8 a na něj začíná lákat i výkonný obchodní ředitel Li Nan. Kromě základní výbavy můžeme již nyní obdivovat snímky z hlavního fotoaparátu.

Slušná střední třída

Vpředu se ukáže 6palcový LCD displej s rozlišením 2 160 x 1 080 pixelů v poměru stran 18:9 a 8megapixelová kamerka na populární selfie fotografie. Hardwarovou stránku zastoupí osmijádrový procesor od neznámého dodavatele taktovaný na frekvenci 1,8 GHz, operační paměť RAM o velikosti 4 GB a 64GB interní úložiště podporující paměťové microSD karty. Baterie s kapacitou 3 500 mAh bude podporovat technologii rychlého nabíjení.

Konstrukce telefonu má rozměry 153,64 x 75,56 x 7,95 mm a hmotnost vychází na 168 gramů. Záda ponesou snímač otisků prstů nebo dva hlavní snímače fotoaparátu ve složení senzorů 12 + 5 MPx. Uniklé fotografie jsou zveřejněny na sociální sítí Sina Weibo a jejich kvalita není vůbec špatná. Softwarovou stránku zaštiťuje operační systém Android ve verzi 8.1 Oreo. Prodejní pulty nabídnou celkem čtyři barevné varianty (černá, červená, fialová, modrá) za cenu od 1 000 čínských jüanů (tj. cca 3 241 Kč).

Zdroj: weibo.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat