Nová aplikace Spend dokáže automatizovat vaše podnikové výdaje

Nová aplikace Spend dokáže automatizovat vaše podnikové výdaje
2018-10-22T11:11:34+02:00
• 22. 10. 2018

Baví vás zkoušet a testovat zcela nové aplikace, které pochází od těch největších společností? Microsoft jednu takovou představil, prozatím je však omezená na jednu mobilní platformu. 

Společnost Microsoft představila zbrusu novou aplikaci pro operační systém iOS. Hlavním úkolem  aplikace je automatizovat udržování karet na výdajích podniku. Novinka nese název Spend a stojí za ním tým vývojářů, který vytvořil MilelQ – v krátkosti, jde o mobilní aplikaci sledující ušlé kilometry. 

Spend byl navržen přesně tak, aby majitelům podniků co nejvíce pomohl sledovat výdaje a příjmy. Jedná se vlastně také o výrobek z podnikového programu Microsoft Garage. 

Spend automatizuje vaše náklady a výdaje

Nová aplikace nabízí opravdu čisté, jednoduché uživatelské rozhraní. Mimo jiné disponuje také 256bitovým šifrováním SSL, čímž je zajištěna ještě silnější bezpečnost. Kromě základních funkcí, jako je sledování nákladů, dokáže Spend automatizovat velké množství procesů. Microsoft dokonce uvedl, že aplikace může vykrýt podrobné výkazy výdajů během sekundy. 

Spend automaticky sleduje vaše náklady pomocí synchronizace nákupů z karet a bankovních účtů. Můžete tak velmi rychle klasifikovat své nákupy jako obchodní a osobní. Náklady budou navíc automaticky kategorizovány. K dispozici jsou jak týdenní, tak také měsíční či dokonce čtvrtletní přehledy. 

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat