Google Discover se rozšiřuje na mobilní verzi Google vyhledávače

Google Discover se rozšiřuje na mobilní verzi Google vyhledávače
2018-10-30T10:27:25+02:00
• 30. 10. 2018

Google minulý měsíc představil novinku v podobě Google Discover, čímž se připravuje na příštích 20 let. Ve skutečnosti se ale jedná o Google Feed, ovšem s několika vylepšeními. 

Kromě názvu si Google pohrál s grafikou prezentace jednotlivých témat a mírně předělal i ovládací prvky. Například na pravé spodní straně každé informační karty můžete najít menší ovládací prvek, skrze který můžete určit, jestli chcete podobných témat více nebo méně. 

Kromě sledování určitého zájmu, novinek nebo zpráv se zaměřil i na kategorii „Evergreen content“, která nabízí nový obsah pro uživatele. Zde ale najdete i obsah, který bude například souviset s plánovaným výletem. Je toho samozřejmě mnohem a mnohem více. 

Google Discover míří do mobilní verze vyhledávače

Google nám však nyní představil úžasnou novinku. Na své tiskové konferenci totiž prohlásil, že se Discover začíná rozšiřovat také na mobilní verzi google.com. V tomto případě bude novinka fungovat velmi jednoduše. 

Na domovské stránce v operačním systému Android bude ihned po hlavním vyhledávacím políčkem k dispozici Google Discover. Stránka jako taková si přitom stále zachovává svou jednoduchost. Společnost také prohlásila, že Google vyhledávač měsíčně používá více než 800 mil. uživatelů. 

Od sobotního rána se Google Discover rozšířil na několik zařízení. Službu tak můžete používat na iPhonu, ale také na Pixelu. K dispozici je také v prohlížeči Safari a Chrome. 

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat