Facebook Groups získal chat podporující až 250 účastníků

Facebook Groups získal chat podporující až 250 účastníků
2018-10-13T10:44:32+02:00
• 13. 10. 2018

Největší sociální síť světa pravděpodobně plánuje vytvořit kombinaci aplikace Groups a Messenger. S touto informací přišel zahraniční server Fonearena, který zveřejnil také důvody a podrobnosti.

Facebook Groups nabídne zajímavé novinky

Společnost Facebook prý bude postupně rozšiřovat nové možnosti aplikace Facebook Groups. Jednat by se především mělo o skupinové chaty, kterých by se mohlo zúčastnit až 250 členů. Členové skupiny by taktéž mohli zahájit videohovory až s 50 uživateli.

Jednalo by se o poměrně zajímavou novinku, pomocí které by lidé mohli řešit naléhavé problémy v reálném čase. Facebook vás navíc upozorní na každou zprávu ve vlákně. Nejdříve však obdržíte oznámení Facebook Groups, které vás vyzve k přihlášení ke každému skupinovému rozhovoru. Jakmile se do každého chatu připojíte, budete dostávat další oznámení.

V případě, že jste nedostali původní upozornění, můžete samozřejmě přejít na novou kartu Chat na Facebooku, kde si projdete aktivní vlákna. Můžete si mimo jiné také vypnout oznámení o reakcích na zprávy a tak podobně. Jak se vám nová funkce líbí? Dejte nám vědět do komentářů pod článek.

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat