Aktualizace YouTube aplikace přinesla novou metodu pro doporučování obsahu

Aktualizace YouTube aplikace přinesla novou metodu pro doporučování obsahu
2018-10-05T09:59:28+02:00
• 5. 10. 2018

Společnost Google se snaží své služby neustále zdokonalovat. V předchozích týdnech jsme se dočkali hned několika zajímavých aktualizací, které se týkaly některých důležitých aplikací a služeb společnosti Google. 

Ovšem jedna aplikace, potažmo služba, nebyla již delší dobu aktualizována. Pokud mě paměť nemate, naposledy jsme se dočkali nové možnosti v podobě Dark Modu. Díky této novince se můžeme v aplikaci přepnout do tmavého uživatelského rozhraní, které je mnohdy pro naše oči mnohem příjemnější. 

Ano správně, řeč je o mobilní aplikaci YouTube. Mne osobně velmi zajímalo, kdy se nějaké nové aktualizace dočkáme. Té jsme se nakonec nyní dočkali. Pojďme se tedy na veškeré novinky společně podívat.

YouTube a doporučování videí jinak

Po instalaci velmi malé aktualizace pro YouTube si po chvíli všimnete, že vám algoritmus doporučuje trochu jiná videa. Doporučená videa jsou totiž nyní založena na aktivitě ostatních uživatelů. Ihned vysvětlím na jednoduchém příkladu.

Aplikace se vám nyní snaží doporučit taková videa, která by se vám s největší pravděpodobností mohla líbit. V praxi to tedy znamená, že lidé, kteří odebírají libovolný kanál, sledují další videa – a právě ta vám jsou následně doporučována. Jednoduše řečeno „Diváci Dotekomanie.cz také sledují toto“.

To je ale jediná novinka, kterou si pro nás Google přichystal. Přijde vám, že se jedná o užitečnou novinku? Dejte nám vědět do komentářů. 

logo-app YouTube Google Inc. Zdarma ANDROID

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat