3D Tvrzené sklo na iPhone X, XS, XS MAX a XR PREMIUM se slevou! sponzorovaný článek

3D Tvrzené sklo na iPhone X, XS, XS MAX a XR PREMIUM se slevou! [sponzorovaný článek]
2018-10-29T15:50:38+02:00
• 28. 10. 2018

3D Tvrzené sklo na iPhone je tím nejlepším ochranným prvkem, kterým můžete displej svého iPhonu ochránit. Všichni moc dobře víme, jak moc je ochrana displeje důležitá. Stačí totiž chvilka nepozornosti, iPhone nám spadne a jako naschvál přímo displejem na zem. O křehkosti displeje nemá cenu ani polemizovat, pád z kapsy na chodník či podlahu s ním dokáže pořádně zamést.

3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM, proč právě toto sklo?

3D Tvrzené sklo je označení pro ochranné sklo, které pokrývá kompletně celý povrch displeje. Zasahuje i do zaoblených krajů, takže nechrání jenom jeho zobrazovací část. Varianta PREMIUM se velice snadno aplikuje díky skvělému zpracování, ideální tloušťce 0,3mm a čistícím hadříkům, které jsou součástí každé krabičky.

3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM je vyrobeno z jednoho celistvého kusu velice odolného Tvrzeného skla. Je vyráběno ve dvou barevných provedeních, černé a bílé. Od iPhonu X po iPhone XR už jsou k dispozici pouze černé varianty, které dokonale ladí s povrchem displeje. U těchto iPhonů ani nepoznáte, že na displeji nějaké ochranné sklo nalepení je.

Kde 3D Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM zakoupit?

Prémiové 3D Tvrzené sklo najdete na eshopu Tvrzenýsklo.cz, nebo také přímo na kamenné prodejně, kde jsou všechna Tvrzená skla k dispozici. Přímo z kamenné prodejny dochází k odeslání všech Tvrzených skle, ochranných krytů i dalšího příslušenství. Kamenná prodejna se nachází na adrese: Ostrovského 32, Praha 5, kousek od stanice Metra B – Anděl. Parkování je možné na hlídaném parkovišti, přibližně 40 metrů od prodejny. Doručení po celé České i Slovenské republice je tak velice rychlé. 

Navíc ke každé objednávce získáte dárek! Jako dárek můžete dostat Tvrzené sklo, ochranný kryt, držák do auta či jiné příslušenství. Objednávky jsou doručovány v pevných kartonových krabicích, vystlaných bublinkatou fólií, aby nedocházelo k poškození zboží při přepravě. Na závěr jako bonus je pro čtenáře připravený slevový kód: DOTEK20, díky kterému získáte slevu 20% na celou objednávku!

Tvrzené sklo na iPhone PREMIUM zakoupíte již od 479 korun zde!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat