Zajímavé kousky z TomTop do 175 Kč sponzorovaný článek

Zajímavé kousky z TomTop do 175 Kč [sponzorovaný článek]
2018-09-17T13:15:05+02:00
• 15. 9. 2018
1

Podívejte se na patero zboží, které nestojí ani 175 Kč a vyberte si ze zajímavé nabídky od obchodu TomTop. Dohromady těchto pět kousků stojí jen 535 Kč a levněji je nikde neseženete.

1. Chytrý náramek 115Plus

Změří vám kroky, vzdálenost, spálené kalorie, ukáže vám jméno osoby, která vám zrovna volá, upozorní vás na to, že dlouho sedíte, změří délku vašeho spánku, změří váš tep. Dokonce ho nabijete velice snadno, nepotřebuje totiž žádný nabíjecí adaptér, stačí ho vložit do usb portu powerbanky, nabíječky či počítače a je to. Jeho cena je pouhých 175 Kč.

2. Nůž pro různé události

Každý občas potřebuje nůž. Třeba na otevírání nových zásilek z TomTopu. Proto si pořiďte tento za 110 Kč a vždy si veškeré zásilky rychle a bezpečně otevřete. Čepel má délku 8 centimetrů a je krásně ostrá. Tento nůž používám již třetím rokem a jsem s ním naprosto spokojený.

3. Televizní HDTV anténa

Chcete zkusit chytit na své televizi více programů? Tak si pořiďte tuto HDTV anténu, kterou snadno připojíte k televizi a následně chytáte veškeré vysílání z vysílačů až 40 kilometrů vzdálených. Anténa stojí jen 110 Kč a podporuje DVB-T. Proč to tedy nezkusit, když to stojí tak málo?

4. Bezdrátová myš jen za 60 Kč

Kde v Česku seženete bezdrátovou myš za 60 Kč? Pravděpodobně nikde. Proto si pořiďte jednu zcela novou z eshopu TomTop. Navíc je v mnoha barevných provedeních a má rozlišení krásných 1600 DPI. Navíc je velice lehká a váží pouhých 38 g. Při ceně 60 Kč to určitě stojí za zkoušku.

5. Bezdrátová sluchátka vhodná pro sportovce

TomTop nabízí bezdrátová sluchátka pro sportovce, která krásně drží za ušima. Stojí jen 80 Kč a za tak nízkou cenu nekoupíte ani v Česku drátová sluchátka. Navíc mají i možnost posouvání skladeb, zesilování hudby či přijímání hovorů. Dokonce jsou odolné proti potu. A to jen za cenu 80 Kč.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Petr Hošek

15. 9. 2018, 21:45

U Tomtop, vyhozené peníze, ať nabízejí cokoliv…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat