Xiaomi chystá chytrou bundu do šatníku

Xiaomi chystá chytrou bundu do šatníku
2018-09-24T11:00:11+02:00
• 24. 9. 2018

Společnost Xiaomi ve spolupráci s firmou Shanghai Runmi Technology připravila chytrou bundu pro nadcházející zimu. Druhý zmiňovaný výrobce je proslulý produkty nesoucí označení 90 Minutes a ani v tomto případě tomu nebude jinak. Spuštěná crowdfundingová kampaň u YouPin již několikanásobně dosáhla vytyčeného cíle, čili už v příštím měsíci (od 15. října) by údajně měli expedovat první kousky ke svým majitelům.

Počasí už nezaskočí

Bunda má celkem dvě teplotní zóny vybavené technologií Heatex, a to přesněji u krku a pasu. Speciální plášť nevyžaduje žádné další vrstvy oblečení, protože si umí rovnoměrně rozprostřít teplo. Výrobce bundu vystavil důkladnému testování a například při příliš vysoké teplotě se ohřívání automaticky zastaví. Nechybí ani certifikace IPX7, ochrana proti zkratu, dešti či sněhu.

 

Dále vnitřní část je z 90 procent vyplněna husím peřím, zatímco vnější strana dokáže odpuzovat kapky vody. Při cestování jej můžete bez problému složit do zavazadla. Bunda potěší otvorem na protažení drátu od sluchátek nebo světově známým zipem od YKK. Prodejní pulty nabídnou pouze černé unisex provedení ve velikostech od S až po XXL. Případní zájemci si mohou připravit částku v přepočtu 1 744 Kč.

Zdroj: youpin.mi.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat