Surface Go – vyzkoušeli jsme si nejnovější tablet od Microsoftu

Surface Go – vyzkoušeli jsme si nejnovější tablet od Microsoftu
2018-09-03T08:59:00+02:00
• 3. 9. 2018
2

V Berlíně jsme nezapomněli navštívit ani stánek Microsoftu. Přesněji řečeno zde měl redmondský výrobce hned celou dvoupatrovou halu, kde vystavoval celou řadu svých zařízení Surface. Nás nejvíce zajímal nejnovější přírůstek do této rodiny zařízení, Surface Go. Jde o dosud nejmenší a nejdostupnější kousek z celé série a rozhodně má co nabídnout.

Surface Go sice neoslní nadšence těch nejlépe vybavených strojů, jedná se však o ideální zařízení na cesty nebo pro jednoduchou kancelářskou práci. Na desetipalcovém displeji si pohodlně vyřídíte třeba emaily, k dispozici je i sada Office 365. Navíc lze i k tomuto tabletu pořídit originální Type Cover klávesnici, která práci výrazně usnadní.

Zařízení je opravdu lehounké a velice kompaktní. Velké je zhruba jako sešit velikosti A5 a pokud si jej dáte do batohu, ani nepoznáte, že nesete nějakou zátěž navíc. Konstrukční zpracování je rovněž klasicky na výborné úrovni. Surface Go je již v prodeji, na českém trhu jej lze sehnat neoficiálně, a to za 11990 korun při pořízení základní varianty. Verze s vyšším úložištěm a operační pamětí vyjde na 15990 korun.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

MartinVavra

3. 9. 2018, 17:54

Takze 399$ je u nas neofiko 12 000 kc?

Přemysl Vaculík

VIP 3. 9. 2018, 18:04

Tak cena v dolarech je vždy bez daně, daň se platí v USA až na pokladně. Tam je totiž problém, že každý stát to má nastavené jinak.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat