Xiaomi Mi Band 3 za nejnižší cenu v historii a další produkty ve slevě! sponzorovaný článek

Xiaomi Mi Band 3 za nejnižší cenu v historii a další produkty ve slevě! [sponzorovaný článek]
2018-09-05T11:36:03+02:00
• 4. 9. 2018

Gearbest od 1. září 2018 spouští velikou slevovou akci, která bude mít několik vln. Třetí začíná již od 1. září a jmenuje se Electronics Hunting. Ceny jdou rapidně dolů díky vysokým slevám. Podívejte se tedy na stránky akce a vyberte si něco zajímavého ke koupi.

Největší letní smršť slev od založení Gearbestu

Gearbest pravidelně koná slevové akce, ale doposud neuskutečnil takovou, která by trvala skoro měsíc a měla tak veliké slevy. Na výběr máte z mnoha produktů, ve slevě jsou výrobky prakticky ze všech kategorií. Můžete si vybrat mezi chytrými hodinkami, chytrými krabičkami k televizi, 3D tiskárnami, zabíječi komárů (což se hodí zrovna v létě), ultra chytrou a precizní kamerou do auta od Xiaomi, notebookem či na zcela nový Xiaomi Mi Band 3. Pokud při zakoupení Xiaomi Mi Band 3 budete chtít získat ještě větší slevu, zadejte kód HKBAND. Zaplatíte jen 524 Kč!

Akce trvá jen několik dnů, ale pozor, každé zboží není zlevněné celou dobu akce, ale jen jeho část a zlevněné zboží se neustále mění, takže musíte sledovat, co za skvělé zboží je nyní v akci. Taktéž můžete zkusit štěstí pomocí tzv. Lucky bag, které v sobě ukrývají jedno zboží předem definované a k tomu je ještě nějaké přihozené. V mnoha balíčcích je přihozené zboží nižší hodnoty, v některých však je zboží cennější.

Nezmeškejte letní slevy a jděte na Gearbest a využijte slev, které se již nebudou opakovat v takové výši. Veškeré slevy jsou v řádech desítek % a nejde jen o nějaké slabé slevy. Tato letní akce s názvem Cool Coupons má slevy většinou kolem 30 % a někdy i 80 %, což už se doopravdy vyplatí. Mnoho zboží zde v ČR za takové ceny (i bez slevy) neseženete.

Xiaomi Mi Band 3 ve slevě!

Originální Xiaomi Mi Band 3 na českých e-shopech seženete zhruba za cenu od 1 000 Kč. U internetového obchodu Gearbest je však po dobu prvního týdne jen za 577 Kč. Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost slevy je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE. Pokud při zakoupení Xiaomi Mi Band 3 budete chtít získat ještě větší slevu, zadejte kód HKBAND. Zaplatíte jen 524 Kč!

Xiaomi Mi Band 3 přichází rovnou ve třech barevných provedeních: černá, modrá a červená. Oproti předchozí verzi Mi Band 2 se Mi Band 3 příliš neliší. Taktéž nabízí OLED displej, ten je však větší a má 0,78 „, oproti předchozí verzi s 0,42 „. Na náramku bude nyní možné přijímat notifikace z aplikací a z hovorů. Baterie s kapacitou 110 mAh by měla vydržet 20 dní. Samozřejmostí je měřič tepu, a sportovní funkce pro měření vaší fyzické aktivity a spánku.

Zařízení je opět voděodolné a oproti předchozí verzi nabízí vyšší ochranu před vodou. U Mi Band 2 byla přítomna certifikace IP67, nyní je IP68 s možností ponoření do hloubky až 50 metrů. Jedná se o velmi kvalitní a levný chytrý fitness náramek, jenž je oblíbený po celém světě.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat