Ultimate Ears přináší Boom 3 a MegaBoom 3

Ultimate Ears přináší Boom 3 a MegaBoom 3
2018-09-05T09:00:13+02:00
• 5. 9. 2018

Na letošní ročník veletrhu spotřební elektroniky IFA do Berlína společnost Ultimate Ears přivezla ukázat dva nové reproduktory do známé série Boom a MegaBoom. Třetí série pokračuje ve vyjetých kolejích po svých předchůdcích, což znamená, že stále patří mezi ty „hloupější“ díky absenci virtuálního asistenta. Náročnější uživatelé budou muset sáhnout po vyšší třídě Blast nebo MegaBlast s Amazon Alexa.

Nový design a lepší funkce

Výrobce vsadil na reproduktory v širokém horizontu 360 stupňů a opět je doplnil o vodotěsnost položenou certifikací IP67. Dále narostla velikost u tlačítek pro ovládání hlasitosti, ale pro komfortnější nabíjení bohužel chybí vstup pro rozhraní USB typu C. Výraznou proměnou prošlo standardní tlačítko ke spuštění/zastavení/pozastavení poslechu hudby.

Tlačítko nese nově název Magic Button a po spárování se zařízením mu můžete v doprovodné aplikaci připojit až čtyři libovolné seznamy skladeb z hudební služby Deezer či Apple Music. Ostatní služby nejsou prozatím zmíněny. Uživatel přechází mezi jednotlivými seznamy poklepáním. První kusy budou dostupné během tohoto měsíce za cenu od 149 dolarů (tj. cca 3 304 Kč). Vyšší model pořídíte za 199 dolarů (tj. cca 4 413 Kč).

Uživatelé, kteří si stáhnou aplikaci Ultimate Ears, mohou naprogramovat až čtyři playlisty Deezer (nebo Apple Music for iPhone), které začnou hrát s klepnutím na tlačítko. Stejně tak, pokud ji podržíte, přeskočíte na další seznam skladeb v řádku.

Zdroj: ultimateears.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat