Tip na krásné tapety: aplikace Resplash

Tip na krásné tapety: aplikace Resplash
2018-09-05T12:05:29+02:00
• 5. 9. 2018
1

Pokud často hledáte nové tapety pro své telefony, tak zkuste využít jednoduchou aplikaci Resplash s minimalistickým designem a uživatelsky přívětivým provedením.

Více než 100 000 tapet

Aplikace Resplash, která je dostupná jen pro zařízení s Androidem, nabízí přes 100 000 obrázků a fotografií, které jsou zcela volně k dispozici. Jsou rovnou uzpůsobené, aby mohly být použity jako tapety na mobilních zařízeních, bez nutnosti jakýchkoliv dalších úprav.

Resplash Resplash

Aplikace je laděná zcela minimalisticky. Po otevření se ukáží tři možné zdroje fotografií, buď nejnovější snímky, vybrané snímky a kolekce. Uživatel též nad horní lištou může zvolit i hledání obrázků či řazení od nejnovějších, nejstarších či nejpopulárnějších. Uživatel si též může vytvořit vlastní účet a nahrát vlastní fotografie, které jsou následně zkontrolovány a přijaty, případně zamítnuty k publikování. Bohužel nahrávání obrázků není možné přes aplikaci, ale uživatel je přesměrován do prohlížeče.

Resplash Resplash

Aplikace je zcela zdarma ke stažení a její ovládání je též zcela jednoduché. Když si vyberete obrázek, který se vám líbí, stačí kliknout na černé kolečko vpravo dole a vyjede vám nabídka s možností nastavení obrázku jako tapety. Následně stačí potvrdit a je vše hotovo.

logo-app Resplash Brandon Lam Zdarma ANDROID

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Karel Čapka

Absolvent mediálních studií a žurnalistiky. Zajímám se o moderní technologie, sociální sítě a mám rád focení. Vždy si najdu chvilku na čtení a baví mě učit se novým věcem. Zajímají mě moderní dějiny, politika, geografie, Formule 1 a vlastně ode všeho něco.

Komentáře

Erik Bezeréti

5. 9. 2018, 16:37

Moc hezké a bez reklam, díky :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat