ROG Phone – vyzkoušeli jsme herní mašinu od Asusu

ROG Phone – vyzkoušeli jsme herní mašinu od Asusu
2018-09-02T09:29:42+02:00
• 2. 9. 2018
3

Jedním z nejzajímavějších kousků, které jsme na veletrhu IFA měli možnost vidět, je Asus ROG Phone. Pokud sledujete dění okolo Asusu a zajímáte se o herní průmysl, jistě pro vás produktová řada Republic Of Gamers není novinkou. Zahrnuje především herní notebooky, stolní počítače a příslušenství, nyní se do portfolia přidává i ROG Phone.

Jelikož jsou primární cílovou skupinou hráči, snažil se výrobce vyladit vše k jejich naprosté spokojenosti. Nejen, že uvnitř nalezneme ten nejlepší současně dostupný hardware, ale i zvenčí poznáme, pro koho zhruba je telefon určen. Má neokoukaný design, skvěle vyřešené pasivní chlazení a samozřejmě na zádech svítící RGB logo, kterým disponují i třeba zmíněné notebooky.

Z těch nejzajímavějších funkcí můžeme vypíchnout například stlačitelný kovový rám, displej s obnovovací frekvencí 90 Hz či speciální konektory na boku pro připojení dalšího příslušenství. Telefon lze zasadit například do dvoudílného gamepadu, pomocí něhož lze následně ovládat hry.

Telefon na veletrhu nebyl vystavován na očích široké veřejnosti a vyžadoval speciální přístup, jelikož jde zatím o rané předprodukční kusy. V současnosti se neví, kdy a kde všude se ROG Phone začne prodávat. Stanovena nebyla ani cena. Na tyto detaily si tedy musíme počkat.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Jojo, spousta nepodstatnych serepeticek (90Hz na displayi mobilu? Kdo tohle resi?) a blikatek a pak tam prdnou baterku na 30 minut „herniho“ provozu pricemz uz po patnacti minutach to neudrzite v ruce abyste si nespalili pazoury.

Lukáš Meissner

2. 9. 2018, 10:08

Než se dostane do prodeje, vyjdou telefony s mnohem výkonnějšími 855 a Asus bude pozadu

Jan Pakosta

2. 9. 2018, 12:00

Myslím, že i tak to bude všechno zvládat na nejvyšší bez potíží :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat